Notícies

L'Ajuntament de Peníscola programa la remodelació de l’Av. d’Espanya per a després de l'estiu
20 mayo 2022

L'Ajuntament de Peníscola programa la remodelació de l’Av. d’Espanya per a després de l'estiu

  • En el Ple d'ahir es van aprovar les modificacions pressupostàries necessàries per a finançar els quasi 900.000€ que costarà l'obra, sense recórrer a cap nou préstec bancari
  • L'obra contempla la renovació de les xarxes de sanejament i canalització d'aigua, l’adequació per a vianants del vial i la substitució del conjunt del paviment en calçada i voreres

La Regidoria d'Hisenda de l'Ajuntament de Peníscola ha confirmat la disponibilitat de recursos econòmics per a l'execució de l'obra de remodelació de l'Avinguda d’Espanya, després d'haver aprovat en el Ple d'ahir diferents modificacions pressupostàries a aquest efecte.
El projecte contempla una inversió de quasi 900.000€ que inicialment es preveia assumir amb un préstec bancari durant el present any. No obstant això, la regidora de l'àrea, Dolo Bayarri, ha explicat que s'empraran sobrants de préstecs prèviament sol·licitats per a costejar més de 550.000€ del projecte.
El finançament restant, s'obtindrà a través del Pla 135 de la Diputació Provincial, en dues anualitats, l'import de les quals supera en el seu conjunt els 280.000€.
"Així garantim disponibilitat pressupostària suficient per a poder executar l'obra entre enguany i el següent" ha explicat la regidora.
Per la seua part l'àrea d'Urbanisme, ha confirmat la seua voluntat de començar l'obra "quan acabe l'estiu" ha explicat el regidor responsable, Jorge Rovira, qui ha concretat que l'execució de les obres s'estendria fins al primer trimestre del següent any.

Una reurbanització en ple centre

L'Avinguda d’Espanya és un dels vials principals del nucli urbà, on es concentren un bon nombre de comerços i establiments d'hostaleria i restauració, a més de múltiples serveis i sucursals bancàries.
El projecte de reurbanització planteja la renovació de la xarxa de sanejament i canalització d'aigües, ja que la d'enllumenat es va renovar recentment, juntament amb els bàculs i lluminàries que il·luminen el vial.
A més, es preveu executar una millora integral del paviment, en calçada i voreres, per a fer aquest vial semi peatonal.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola