Programa d'ocupació EPLAYA

 

L'Ajuntament de Peníscola, a través de la concessió directa de la subvenció que apareix en el Decret esmentat a continuació, per a contractar persones desocupades menors de trenta anys, ofereix la següent oferta:

Oferta EPlaya 2021

  • 37 Informadors Covid de platja (CNO d'Auxiliar d'Informació)
  • Entre 18 i 30 anys
  • Almenys estudis d'ESO
  • Permís de conduir B1
  • De meitat de juny a meitat de setembre
  • 35 hores setmanals
  • Es valoraran els idiomes
  • Cal estar inscrit en el centre LABORA

DECRET 76/2021, de 28 de maig, del Consell, d’aprovació de les bases reguladores i concessió directa de subvencions a entitats locals per a contractar persones desocupades menors de trenta anys per a actuacions en platges per la Covid-19.

La finalitat de les ajudes regulades en el decret és subvencionar la contractació, durant tres mesos, per part dels ajuntaments beneficiaris, de persones desocupades menors de trenta anys per a prestar serveis d’interés general que consisteixen en labors d’informació i suport a la població a les platges de la Comunitat Valenciana en coordinació amb l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències i Turisme Comunitat Valenciana (AVSRE), i Turisme Comunitat Valenciana

Les persones destinatàries finals d’aquestes ajudes són les persones menors de trenta anys inscrites com a aturades en els espais LABORA de la Generalitat.

IMPORTANT:  Per a accedir a les contractacions és necessari estar inscrit/a com a demandant d'ocupació en Labora amb el CNO d'Auxiliar d'Informació.

Si no tens actualitzada la teua demanda, pots fer-ho mitjançant l'autoentrevista. Et deixem un tutorial: http://youtu.be/YKszlqrZK7Y .
Si ho prefereixes pots contactar amb el teu Espai Labora a través d'aquest formulari https://puntlabora.gva.es/puntlabora/atenciontelefonica i seleccionar Actualització de dades del meu currículum
T'informem que tindran prioritat les persones que porten més temps inscrites en Labora com a demandants d'ocupació i hagen acreditat nivell B1 d'anglés, francés, alemany o italià.

 

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola