Dades biogràfiques corporació

Andrés Martínez Castellà

Llicenciat en Dret per la Universitat de València amb l’especialitat d’Empresa, és tècnic especialitzat en la rama Administrativa. Després de realitzar la pràctica jurídica en el Col·legi d’Advocats de Castelló, va exercir com advocat col·legiat fins a l’any 2002, paral·lelament al desenvolupament de la seua tasca com a regidor electe.

Des d’aqueix any, ha presidit la corporació municipal, càrrec que. En l'actualitat, compatibilitza amb la delegació de l'àrea de Policia de l'Ajuntament i el de diputat de la Diputació Provincial. És també portaveu de la Comissió de Medi Ambient de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Ha sigut reconegut per l’Associació de Moros i Cristians de Peníscola com a Moro de l’Any i com a Medalla d’Or de l’Escola Internacional de Protocol de València.

Raquel París Marín

Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració, amb Menció en Polítiques Públiques, forma part de l’equip de govern amb les responsabilitats 
eniente de Alcadle y delegada en les àrees de  Turisme, Emprenedoria, Formació, Platges, Mercats, Comerç, Ocupació, Modernització, Destinació Turisme Intel·ligent i Transparència.

Vinculada a la vida associativa de la localitat, especialment en l’Associació Cultural de Danses, està afiliada al Partit Popular des dels setze anys, ha participat i ha presidit NNGG, agrupació de la qual actualment és secretària general.

 

 

María Jesús Albiol Roca

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València, és màster en Psicologia Clínica. Després de la finalització dels estudis superiors ha desenvolupat la seua carrera professional en l’àmbit de la Salut i els Serveis Socials.

Va formar part de l'equip de professionals de l'Institut Valencià de la Joventut en Peníscola des de l'any 2000, fins al 2010 com a psicòloga i a partir d'aquest any, com a informadora, fins a gener de 2016, data en què es va tancar l'oficina de l'IVAJ de la localitat. En l'actualitat exerceix la responsabilitat de govern en l'Ajuntament de Peníscola, com a regidora de l'àrea de Benestar Social.

 

Miguel Francisco Castell Rovira

Desenvolupa la seua tasca professional en el sector de l’hostaleria, compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència com a empresari del sector de la mar.

Ha ostentat, entre altres càrrecs, el de patró major de la Confraria de Pescadors de Peníscola i president de la Federació Provincial de Confraries de Pescadors de Castelló  (FEDCOPESCA).

Va ser Mantenidor de Festes de Peníscola el 2016 i reconegut per l’Associació de Moros i Cristians de Peníscola com a Moro de l’Any el 2017.

 

María Dolores Bayarri González

 

Llicenciada en Química per la Universitat Jaime I de Castelló.

Ha desenvolupat la seua vida laboral compaginant tasques en l'àmbit de l'educació i l'administració privada amb formacions esportives en diverses modalitats del sector del Fitness, en el qual aconsegueix desenvolupar la seua carrera com a professional.

El 2016 passa a ser integrant d'una de les escoles de Ciclisme Indoor més rellevants del país.

 

Jorge Rovira Peña

Llicenciat en Dret per la Universitat Jaume I de Castelló, ha assistit a cursos en matèria de Règim Local, Urbanisme i Contractació. Obté el Certificat d’Aptitud Professional l’any 2009, després de realitzar les Pràctiques d’Iniciació a l’Advocacia.

En l’actualitat exerceix com a advocat de manera ininterrompuda des de l’any 2009 i pertany a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Castelló.

Ha estat vinculat a nombroses associacions locals en qualitat de president i vocal, i fortament lligat a l’esport de la localitat.

 

Ramón Simó González

 

Graduat en Mestre d’Educació Primària i altres títols universitaris, la seua major vocació: els xiquets.

Criat en l’ambient familiar en l’àmbit de l’hostaleria, compta amb més d’una dècada d’experiència en aquest sector.

Des de les seues arrels, està vinculat en la vida tradicional, cultural i festiva de Peníscola, pertany a l’Associació Cultural de Moros i Cristians.

 

 

Isabel Esbrí Navarro

Llicenciada en Dret, curs de postgrau en Creació i Desenvolupament Estratègic d’Empreses Innovadores de la Universitat Jaume I i Màster en Igualtat i Gènere en l’Àmbit Públic i Privat per la Universitat Jaume I de Castelló.

Primer premi de “Eade Consulting” en la UJI de Castelló a nivell de Comunitat Autònoma i premi de segon grau de projecte d’empreses en CEEI de València. Primer premi amb la Universitat Jaume I, del curs Projecte-llei en les Corts Valencianes.

Becària en el departament de Dret del Treball en l’àrea de Dret Eclesiàstic i en l’àrea de Dret del Treball. Dos projectes d’investigació. En acabar la Llicenciatura va realitzar la práctica jurídica als Jutjats i Tribunals de Castelló. Ha treballat com a personal col·laborador en la Càtedra d'Economia Social de la UJI i com a becària del programa NETEC-Càtedra INCREA. Ha presentat una comunicació en les II Jornades Iberoamericanes RRHH i RSC en la Universitat de la Corunya.  Doctora Cum Laude en Dret. Ha format part del grup d'investigació UJI DRET I GÈNERE i actualment exerceix com Agent d'Igualtat.

Idiomes: Anglès B1 (EOI) i Valencià C1 (JQCV)

Vinculada a la vida associativa del municipi, ha format part de l’Associació Cultural de Danses, forma part de l'Associació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola.

Núria Calduch Verdiell

Llicenciada en Ciències Actuals i Financeres per la Universitat de Barcelona (2000) i MSc in Actuarial Management per la Cass Business School (Londres, 2003). Va completar l’European Doctoral School of Demography en l’Institut National d'Études Démographiques (París, 2007-2008) i és doctora en Ciències de la Vida per la Technical University of Denmark (Copenhaguen) and Max Planck Institute for Demographic Research (Rostock, 2012).

La tesi doctoral va ser sobre polítiques de pesca, va desenvolupar un model matemàtic poblacional per estudiar la importància dels peixos més grans d’edat/mida en una població des del punt de vista ecològic, econòmic i evolutiu.

Per al seu postdoc va tornar als seus origen de la demografia humana i el seu interés científic es va centrar en l’envelliment i sobreenvelliment de la població. Especialment en la qualitat de la última etapa de la vida i els costos econòmics, així com l’estudi de les tendències dels canvis en les estructures de les llars i situacions de convivència de la població d’edat més avançada.

Mónica Herrera Balaguer

Mónica Herrera Balaguer, de 53 anys, diplomada universitària en Infermeria per l’Escola Universitària Verge de la Cinta Tortosa des de 1988. En l’actualitat és directora d’Infermeria del Departament de Salut de Vinaròs, des de l’1 d’abril de 2016, i amb possessió de lloc de treball en el Centre de Salut de Peníscola. En el seu currículum es destaquen els títols de diplomada en Postgrau Universitari Infermeria en la Vigilància i Control de la Infecció Hospitalària i diplomada en Postgrau en Metodologia de l’Educació Sanitària.

Dins del Departament de Salut és presidenta de la Comissió d’Igualtat del Departament de Salut de Vinaròs, secretària del Consell de Salut del Departament de Salut de Vinaròs, vocal de la Comissió de Riscos laborals del Departament de Vinaròs, vocal de la Subcomissió Departamental Sociosanitària del Departament de Salut de Vinaròs i presidenta de la Comissió de Qualitat i Seguretat del Pacient en el Departament de Salut de Vinaròs.

Juan Marcos Bayarri Castell

Juan Marcos Bayarri Castell, natural de Peníscola i nascut el 3 de desembre de 1975.

Respecte a la seua àmplia formació acadèmica, podem destacar: Llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses (Universitat Jaume I, Castelló), Màster en Administració i Direcció Comercial d’Empreses Turístiques Internacionals (Universitat Alcalà d’Henares), Màster en Administració i Direcció d’Empreses Turístiques (CEUPE), Postgrau en Assessorament Financer (Universitat Pompeu Fabra), Postgrau en Especialització en Protocol i Esdeveniments (CEUPE), Filiació CISI (Chartered Institute for Securities & Investment), Postgrau en Anàlisi de Risc Bancari, especialitat Banca Retail (Universitat Pompeu Fabra), Expert Universitari en Gestió de la Incapacitat Temporal i Incapacitat Permanent (Universitat de Castilla La Mancha), formació en Turisme Accessible i Atenció a Clients amb Necessitats d’Accessibilitat” (Predif, Plataforma representativa estatal de persones amb discapacitat física), curs Líder Coach” (Taket Formación), entre altres cursos de formació.

Idiomes:
Anglés: P.E.T (Universitat de Cambridge)
Alemany: A1.1 (Acadèmia Almar, Benicarló)

Mèrits:
Primer premi en Investigació de Màrqueting en la Universitat ESIC de València, modalitat Júnior, amb l’estudi, “Gestión de calidad en destinos turísticos integrados: Análisis del sector turístico de Peñíscola”.
Finalització de la Llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses amb cinc Matrícules d’Honor.

Quant a la seua formació professional, podem indicar que ha treballat com a autònom en el sector de l’hostaleria, becari en els servei d’activitats socioculturals de la UJI, freelance en el sector del màrqueting i la investigació de mercats, comercial analista d’investigació de mercats a Jaime Altava SL. Posteriorment, el 2005, va entrar en el sector bancari, o va ser director de diverses entitats bancàries i sucursals, des d’agost de 2006 fins a juliol de 2017; actualment continua treballant en el sector bancari com a gestor comercial.

Sempre s’ha mostrat molt actiu en el teixit associatiu de la localitat, on ha sigut voluntari en Creu Roja Peníscola, de jove va formar part del Bàsquet Club Peníscola i actualment és soci de l’Associació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola, de la qual ha sigut vicepresident en una legislatura i ha format part de diverses juntes directives com a vocal. És membre de la Junta Directiva de la Penya Valencianistes de Peníscola, col·labora amb el Centro de Iniciativas Culturales de Peñíscola, és soci de Mènades d’Irta i de Cocemfe Baix Maestrat.

Vicent Castell Burriel

Grau Mitjà d’Infermeria i Geriatria, actualment, ha començat estudis superiors en la UNED per a majors de 25 anys, dins de la rama de Ciències de la Salut.

Socorrista i coordinador de platges, patró d’embarcació i conductor d’ambulància a l’Ajuntament de Peníscola.

Vinculat a diverses associacions, jugant en dues etapes en l’ACD Peñíscola; fundador, jugador i secretari del Club Handbol Peníscola.

Afiliat a Compromís des de 2007, formant part de diverses Executives Comarcals, l’any 2009 va entrar a formar part de la corporació municipal com a regidor del BLOC en l’Ajuntament de Peníscola.

Javier Mateu Borrás

Llicenciat en Educació Física per la INEFC-LLEIDA. Ha treballat com a professor des de 1999, primer en centres privats concertats i actualment en l’ensenyament públic. Des de l’any 2011 és funcionari de carrera del Cos de Professors d’Ensenyament Secundari i Batxillerat; seguint la seua passió per l’esport, també ha sigut preparador físic de diversos equips.
Propietari d’un negoci d’hostaleria fa més de 20 anys a Peníscola, és coneixedor de les dificultats a què s’enfronten els autònoms i la necessitat de formar-se, per això segueix formant-se en diversos congressos relacionats amb l’educació, l’esport i la gestió.

 

 

 

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola