Dades biogràfiques corporació

Andrés Martínez Castellà

Andrés MartínezNascut el 20 d'agost de 1972, és llicenciat en Dret per la Universitat de València, amb l'especialitat d'Empresa és tècnic  especialitzat en la branca Administrativa.

Després de realitzar la pràctica jurídica en el Col·legi d'Advocats de Castelló, va exercir com a advocat col·legiat fins a l'any 2002, paral·lelament al desenvolupament de la seua tasca com a regidor electe.

Des d'aqueix any, ha presidit la corporació municipal a l'Ajuntament de Peníscola, càrrec que, en l'actualitat, compatibilitza amb el de diputat provincial.

És també president de la Comissió de Modernització de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

 

María Jesús Albiol Roca

María Jesús AlbiolNascuda a Peníscola el 14 de novembre de 1967, és llicenciada en Psicologia per la Universitat de València és Màster en Psicologia Clínica. Després de la finalització dels estudis superiors ha desenvolupat la seua carrera professional en l'àmbit de la Salut i els Serveis Socials.

De juliol de 1999 a octubre de l'any 2000 va formar part del departament de Serveis Socials en els inicis del Servei d'Orientació i Intervenció Familiar i tècnic de menors.

Va formar part de l'equip de professionals de l'Institut Valencià de la Joventut a Peníscola des de l'any 2000, fins al 2010 com a psicòloga i a partir d'aqueix any, com a informadora, fins a gener de 2016, data en què es va tancar l'oficina de l’IVAJ de la localitat.

Des de 2003 i en l'actualitat exerceix la responsabilitat de govern a l'Ajuntament de Peníscola.

Miguel Francisco Castell Rovira

Miguel Francisco CastellNascut el 21 de novembre de 1974 a Peníscola, desenvolupa la seua tasca professional en el sector de l'hostaleria i compta amb més de vint-i-cinc anys d'experiència com a empresari del sector de la pesca.

Ha ostentat, entre altres càrrecs, el de patró major de la Confraria de Pescadors Sant Pere de Peníscola i el de president de la Federació Provincial de Confraries de Pescadors de Castelló (FEDCOPESCA).

Des de 2019 i en l'actualitat exerceix la responsabilitat de govern a l'Ajuntament de Peníscola.

 

María Dolores Bayarri González

María Dolores BayarriNascuda a Peníscola el 26 de setembre 1978, és llicenciada en Química per la Universitat Jaume I de Castelló.

Ha desenvolupat la seua vida laboral compaginant tasques en l'àmbit de l'educació i l'administració privada amb formacions esportives en diverses modalitats del sector del Fitness, en el qual aconsegueix desenvolupar la seua carrera com a professional.

El 2016 passa a ser integrant d'una de les escoles de Ciclisme Indoor més rellevants del país.

Des de 2019 i en l'actualitat exerceix la responsabilitat de govern a l'Ajuntament de Peníscola.

Ramón Simó González

Ramón SimóNascut l'11 d'agost de 1990 a Peníscola, és graduat com a mestre d'Educació Primària.

Criat en l'àmbit familiar en el sector de l’hostaleria, compta amb més d'una dècada d'experiència en aquest sector.

Des de les seues arrels està vinculat amb la vida tradicional, cultural i festiva de Peníscola, pertany a l'Associació Cultural de Moros i Cristians.

Des de 2019 i en l'actualitat exerceix la responsabilitat de govern a l'Ajuntament de Peníscola

 

Jorge Rovira Peña

Jorge Rovira

Nascut el 20 d'octubre de 1978, és llicenciat en Dret per la Universitat Jaume I de Castelló, ha assistit a cursos en matèria de Règim Local, Urbanisme i Contractació, ha obtingut el Certificat d'Aptitud Professional l'any 2009, després de realitzar les Pràctiques d'Iniciació a l'Advocacia.

En l'actualitat exerceix com a advocat de manera ininterrompuda des de l'any 2009, i pertany a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Castelló.

Ha estat vinculat a nombroses associacions locals en qualitat de president i vocal i fortament lligat a l'esport de la localitat.

Des de 2019 i en l'actualitat exerceix la responsabilitat de govern a l'Ajuntament de Peníscola

Lidia  María Herrero Osorio

Lídia María Herrero

Nascuda a Zamora el 1987, és graduada en Turisme per la Universidad Miguel de Cervantes de Valladolid.

Enamorada de Peníscola, en aquesta ciutat ha desenvolupat la seua activitat laboral des dels 20 anys com a jove emprenedora, gestionant primerament el seu  local gastronòmic durant 10 anys.

En l'actualitat, dirigeix lloguers turístics de la seua propietat i una xicoteta boutique de moda situada en el nucli antic de la localitat.

 

 

Luis Gil Roca

Luis Gil

 

Té 39 anys i és natural de Peníscola. És llicenciat en Dret i exerceix en l'actualitat com a advocat. Està vinculat a l'hostaleria des de la infància i també exerceix com a cambrer. És l'actual coordinador de VOX en la zona nord de la província.

 

 

 

 

Juan Antonio Boix Serrat

Juan Antonio Boix

 

Té 37 anys i és natural de Peníscola. És diplomat en Turisme i llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. En l'actualitat està vinculat plenament al món del turisme exercint com a guia oficial, recepcionista d'hotel i gestiona apartaments de lloguer vacacional. Pertany a la tercera generació de la seua família que ocupa el càrrec de regidors a Peníscola.

 

 

 

 

 

Antonio Curto Gual

Antonio CurtoNascut el 1964, és obrer i empresari durant 40 anys. El seu amor incondicional cap a Peníscola el va portar a elaborar un nou projecte per al seu poble. Amb il·lusió i amb força ha aconseguit cohesionar un equip de treball que portarà a Peníscola a recuperar el seu esperit de treball i a no rendir-se enfront de les adversitats. Actualment és el coordinador de Vox Peníscola.

 

 

 

 

Queremón Riba Guzmán

Queremón Riba

 

Nascut a Peníscola el 1961, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València.
Ha sigut professor d'Administració, Finances i Economia d'Educació Secundària.
Actualment es troba jubilat.

 

 

 

 

Mónica Herrera Balaguer

Mónica HerreraMónica Herrera Balaguer, de 57 anys, diplomada universitària en Infermeria per l’Escola Universitària Verge de la Cinta Tortosa des de 1988. En l’actualitat és directora d’Infermeria del Departament de Salut de Vinaròs, des de l’1 d’abril de 2016, i amb possessió de lloc de treball en el Centre de Salut de Peníscola. En el seu currículum es destaquen els títols de diplomada en Postgrau Universitari Infermeria en la Vigilància i Control de la Infecció Hospitalària i diplomada en Postgrau en Metodologia de l’Educació Sanitària.

Dins del Departament de Salut és presidenta de la Comissió d’Igualtat del Departament de Salut de Vinaròs, secretària del Consell de Salut del Departament de Salut de Vinaròs, vocal de la Comissió de Riscos laborals del Departament de Vinaròs, vocal de la Subcomissió Departamental Sociosanitària del Departament de Salut de Vinaròs i presidenta de la Comissió de Qualitat i Seguretat del Pacient en el Departament de Salut de Vinaròs.

Juan Ignacio Carrasco Roig

Juan Ignacio Carrasco

Nascut a Peníscola, el 2 de gener de 1973.

Llicenciat en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomat en estudis superiors especialitzats en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Militant, des de 2016, d'Iniciativa del Poble Valencià – Compromís, on treballa a les àrees de Comunicació, Regeneració Democràtica i Anticorrupció.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola