Accés a la Serra d'Irta

GENERALITAT VALENCIANA INFORMA

En els propers dies es limitarà l'accés a la costa del Parc Natural de la Serra d'Irta als vehicles de motor. Per a això s'han habilitat dues barreres de control d'accés: una en la zona nord per Peníscola abans de la Torre Badum i una altra en la zona sud en Alcossebre, després de passar Cala Blanca. Aquestes barreres controlades per personal del parc, tan sols permetran l'accés a vehicles de motor de:

▪️els visitants que tinguen plaça d'aparcament reservada.

▪️propietaris i residents que acudeixen a la seua propietat.

▪️vehicles autoritzats.

QUAN ES POSA EN MARXA ?

Del 22 de juny a l'1 de setembre de 2024, en horari de 8.00h a 19.30h

QUÈ FAIG SI SOC PROPIETARI O RESIDENT?

Acreditar ser propietari d'una finca, terreny o habitatge dins del Parc Natural. Per a això, haurà de facilitar-nos al correu electrònic (serra_irta@gva.es) o acudint al Centre d'Interpretació del Parc.

  • Nom complet i telèfon de contacte.
  • Document acreditatiu de la propietat, mitjançant còpia simple del registre de la propietat de la seua parcel·la, o mitjançant un altre document acreditatiu admissible en dret.
  • Relació de matrícules dels vehicles amb els quals accediran a la seua propietat
QUÈ FAIG PER A VISITAR LES CALES VERGES AMB VEHICLE DE MOTOR?

Reserva telemàticament des de la web del parc una plaça d'aparcament en una de les zones habilitades, dos dies abans de la teua visita.(Per exemple: si vull reservar per a anar el dissabte, la reserva l'hauré de fer a partir de les 00.00h del dijous)

S'haurà d'estacionar en bateria i exclusivament dins de la zona assignada.

RECORDA que si has realitzat l'accés a la costa abans de les 08.00 h o després de les 19.30h hauràs de tindre la plaça reservada igualment.

Tens tota la informació al web de Generalitat Valenciana: https://parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-d-irta/regulacio-de-la-pista-de-la-costa

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola