XarxaSalut

XarxaSalut, Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Peníscola s'ha adherit al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana i a la Xarxa de Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana, XarxaSalut.

Què es?

XarxaSalut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana que s’adhereixen al IV Pla de Salut de la Comunitat amb el compromís de desenvolupar les accions de promoció de salut local emmarcades en el Pla.

Qui pot formar part de XarxaSalut?

A XarxaSalut poden pertànyer tots aquells municipis que aproven l’adhesió al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana en sessió plenària i es comprometen a recórrer les etapes que acrediten l’esforç progressiu en desenvolupar accions de promoció de salut des d’una perspectiva intersectorial, participativa i d'equitat.

Avantatges de pertenéixer a XarxaSalut
  • Participar activament en el desplegament territorial del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, tot obtenint l’acreditació de pertànyer a la xarxa.

  • Accedir a subvencions que des de la Consellería de Sanitat Universal i Salut Pública es convoquen amb aquesta finalitat.

  • Participar en jornades, seminaris i tallers orientats a l’intercanvi d’experiències de promoció de salut entre municipis de la Comunitat Valenciana.

  • Divulgar les experiències i activitats a través de l'Observatori Valencià de Salut (OVS!), mitjançant l'espai per a accions de promoció de la salut i actius o recursos que generen salut.

  • Obtindre resultats de millora de la salut i qualitat de vida de la població i dels entorns del municipi.

  • Millorar la participació, la convivència i la cohesió social en el municipi.

  • Contribuir a reduir les desigualtats en salut a l’àmbit loca

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola