Registre d'Associacions Municipals

Protecció de dades

Les dades facilitades per vosté seran tractades per l'Ajuntament de Peníscola en qualitat de responsable de tractament, amb la finalitat de portar la gestió administrativa del Registre Municipal d'Associacions o altres col·lectius, a fi de gestionar ajudes o subvencions, contactar amb vostés per a la invitació o organització d'activitats, actes o esdeveniments, així com qualsevol altra d'interés municipal o associatiu.

La base jurídica de legitimació per al tractament de les dades personals radica en l'exercici dels poders públics o competències conferits i la necessitat de compliment d'una missió realitzada en interés públic.

Les dades de contacte del representant seran conservades en el Registre Municipal d'Associacions pel temps que romanga en aquesta condició. És obligatori comunicar el cessament en la representació, així com les modificacions, si s'escauen, dels càrrecs de l'òrgan de govern i, si s'escau, l'extinció de l'associació o col·lectiu. No obstant això, les dades podran ser conservades, si escau, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fi històrica o finalitats estadístiques.

Les dades de contacte de la persona representant podran ser cedides o comunicades a altres associacions o entitats, a l'efecte de ser convocats a actes o esdeveniments, així com ser publicats, si escau, en el lloc web de l'Ajuntament.

Vosté podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació o, en el seu cas, oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament (Servei d'Atenció Ciutadana – SAC), en la Seu Electrònica, o, en el seu cas, al nostre delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola