Dades biogràfiques corporació

Andrés Martínez Castellà

Andrés Martínez CastelláLlicenciat en Dret per la Universitat de València amb l’especialitat d’Empresa, és tècnic especialitzat en la rama Administrativa. Després de realitzar la pràctica jurídica en el Col·legi d’Advocats de Castelló, va exercir com advocat col·legiat fins a l’any 2002, paral·lelament al desenvolupament de la seua tasca com a regidor electe.

Des d’aqueix any, ha presidit la corporació municipal, càrrec que compatibilitza des de la legislatura passada, amb la Vicepresidència de la Diputació Provincial, governant amb la competència delegada de l’àrea de Turisme. És també portaveu de la Comissió de Medi Ambient de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Ha sigut reconegut per l’Associació de Moros i Cristians de Peníscola com a Moro de l’Any i com a Medalla d’Or de l’Escola Internacional de Protocol de València.

Romualdo Forner Simó

Romualdo Forner SimóProfessor titulat d’Educació Primària des de l’any 1979, després de la prestació del Servei Militar durant 18 mesos en l’Armada Espanyola. Ha desenvolupat tota la seua trajectòria laboral en l’àmbit de l’educació com a professor de diverses matèries en centres públics d’educació primària, la seua vocació juntament a la de ser pare de família.

Des de 2003 ha format part del govern municipal del Partit Popular, on ha desenvolupat responsabilitats de govern com a primer tinent d’alcalde i regidor delegat de l’àrea d’Urbanisme i Patrimoni, també en aquesta legislatura.

 

María Jesús Albiol Roca

María Jesús Albiol RocaLlicenciada en Psicologia per la Universitat de València, és màster en Psicologia Clínica. Després de la finalització dels estudis superiors ha desenvolupat la seua carrera professional en l’àmbit de la Salut i els Serveis Socials.

Va formar part de l'equip de professionals de l'Institut Valencià de la Joventut en Peníscola des de l'any 2000, fins al 2010 com a psicòloga i a partir d'aquest any, com a informadora, fins a gener de 2016, data en què es va tancar l'oficina de l'IVAJ de la localitat. En l'actualitat exerceix la responsabilitat de govern en l'Ajuntament de Peníscola, com a regidora de l'àrea de Benestar Social.

 

Raquel París Marín

Raquel París MarínGrau en Ciències Polítiques i de l’Administració, amb Menció en Polítiques Públiques, forma part de l’equip de govern amb les responsabilitats de les àrees de Participació Ciutadana, Cultura, Esports i Festes.

Vinculada a la vida associativa de la localitat, especialment en l’Associació Cultural de Danses, està afiliada al Partit Popular des dels setze anys, ha participat i ha presidit NNGG, agrupació de la qual actualment és secretària general.

 

Alfonso López Ojea

Alfonso López OjeaAmb més de deu anys d’experiència en gestió empresarial i gestió comercial, actualment desenvolupa tasques de direcció en empreses d’allotjament i oci del sector turístic.

Afiliat des de la majoria d’edat al Partit Popular, ha format part dels òrgans directius de NNGG i del partit, on ha exercit en els últims anys com a secretari general de l’agrupació local.

Des de 2011 exerceix, per aquest partit, responsabilitats en l’equip de govern com a regidor de l’àrea de Governació i Modernització (2011-2015) àrees que ha revalidat en aquesta legislatura, a les quals se sumen Serveis i Medi Ambient.

Sandra Albiol Gargallo

Sandra Albiol GargalloDiplomada en Gestió i Administració Públiques per la Universitat Jaume I, és Màster en Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals amb especialitats de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada.

Ha desenvolupat la seua tasca professional com a secretària de direcció en el sector de la construcció, en notaria i com a tècnic de prevenció de riscos.

Afiliada des de 2001 al Partit Popular resulta regidora electa per aquest grup municipal en les eleccions de 2011 després de les quals desenvolupa tasques de responsabilitat de govern en l’àrea d’Hisenda i Personal (2011-2015) i Hisenda, Personal, Contractació i Transparència en aquesta legislatura.

Rafael Suescun Ayza

Rafael Suescun AyzaAmb formació en l’àmbit de l’hostaleria, compta amb més de quinze anys d’experiència com a empresari del sector.

Afiliat al Partit Popular des de fa més de dues dècades, ha desenvolupat la seua participació política en diversos governs municipals presidits pel PP, exercint tasques en l’àrea de Turisme com a president del Patronat Municipal i regidor delegat de l’àrea, així com de les àrees d’Ocupació i Comerç, a la qual se suma l’àrea de Platges en la legislatura acabada d’estrenar.

 

 

Victor Blasco Barrachina

Victor Blasco BarrachinaTrajectòria: Activista en diferents moviments socials i ecologistes, exdirector de la revista L’Argilaga, i promotor de l’espai cultural La Templanza.

Vaig deixar l’institut als 16 anys per treballar en hostaleria, construcció i altres oficis, per al qual cosa puc posar-me en el lloc d’un treballador mitjà de Peníscola. Sóc emprenedor autònom i defensor dels drets laborals i civils.

He viscut a la ciutat de Saragossa des de 2006 fins a 2011 treballant com a assessor immobiliari en la multinacional Tecnocasa. En aquesta ciutat em vaig involucrar en diferents moviments culturals, que m’han permés desenvolupar el meu projecte, gràcies a la seua influència en la meua manera de pensar. Hi vaig aprendre a valorar el patrimoni natural i cultural dels pobles i les seues gents.

Óscar Ayza París

Óscar AyzaOscar Ayza París es tècnic en Climatització, Calefacció i Electricitat i instal·lador titulat per Indústria de Climatització i Calefacció. Actualment és gerent d’un petit negoci d’hostaleria.

Vinculat a la vida associativa del municipi, ha format part de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana, La Associació Cultural de Danses i la Dansa-batalla de Moros i Cristians.

Afiliat al PSPV-PSOE des de 2011, ha estat exercint des d’aquell mateix any la seua tasca representativa en l’oposició com a regidor electe.

 

Isabel Esbrí Navarro

Isabel Esbrí NavarroLlicenciada en Dret, curs de postgrau en Creació i Desenvolupament Estratègic d’Empreses Innovadores de la Universitat Jaume I i Màster en Igualtat i Gènere en l’Àmbit Públic i Privat per la Universitat Jaume I de Castelló.

Primer premi de “Eade Consulting” en la UJI de Castelló a nivell de Comunitat Autònoma i premi de segon grau de projecte d’empreses en CEEI de València. Primer premi amb la Universitat Jaume I, del curs Projecte-llei en les Corts Valencianes.

Becària en el departament de Dret del Treball en l’àrea de Dret Eclesiàstic i en l’àrea de Dret del Treball. Dos projectes d’investigació. En acabar la Llicenciatura va realitzar la práctica jurídica als Jutjats i Tribunals de Castelló. Ha treballat com a personal col·laborador en la Càtedra d'Economia Social de la UJI i com a becària del programa NETEC-Càtedra INCREA. Ha presentat una comunicació en les II Jornades Iberoamericanes RRHH i RSC en la Universitat de la Corunya. Actualment és doctoranda en Dret Laboral i membre del grup d'investigació UJI DRET I GÈNERE.

Vinculada a la vida associativa del municipi, ha format part de l’Associació Cultural de Danses.

Ana María Salgado Mora

Ana SalgadoHa desenvolupat tota la seua trajectòria professional en l’àmbit de la gestió d’assegurances, l’assessoria laboral i el sector bancari. Especialista en Tècnique sde Venda i Gestió Financera, ha dut a terme també tasques administratives en multitud d’empreses.

És titulada en formació professional de segon grau en Informàtica de Gestió, a la qual cosa suma múltiples cursos sobre legislació relacionada amb les assegurances.

Vinculada a Ciutadans des d’inicis d’aquest any, ha encapçalat la candidatura en els últimes eleccions municipals i desenvolupa la seua tasca representativa actualment en l’oposició.

Juan Angel Trillo Mosquera

Juan Angel Trillo MosqueraTrajectòria: Vaig nàixer a Vinaròs, fa 58 anys, i la meua professió és tècnic en Sistemes d’Ajudes a la Navegació, i el 1992 vaig guanyar la plaça d’encarregat del Far de Peníscola, i el 1993 vaig passar a l’Autoritat Portuària de Castelló.

Des que vaig vindre a Peníscola m’he implicat en la vida associativa: AMPA (secretari en Primària i president en ESO), Pessebre vivent, Falla, Associació d’Amics del Papa Luna, i els partits Esquerra Unida i Agrupación de Electores La Roca.

(Mitjançant escrit presentat en data 8 de setembre de 2015, Juan Ángel Trillo Mosquera abandona el grup municipal La Roca i passa a ser regidor no adscrit. S'hi dóna compte en el Ple de data 24 de setembre de 2015).

Jose Sánchez Fernández

Jose Sánchez FernándezTrajectòria: El sindicalisme i les associacions de diversos àmbits sempre han format part de la meua vida.

Amb divuit anys vaig començar a militar en el PCC, i vaig ser responsable de MOVIMIENTO OBRERO i, poc després, em vaig afiliar a CCOO i vaig començar a treballar en la unificació dels treballadora per sectors, fins poder obrir la UNIÓ LOCAL DE CCOO, en la qual vaig ser secretari general durant diversos anys.

Durant aquests mateixos anys vaig ser secretari del comité d’empresa de PANRICO, empresa molt important en la zona en aquells anys. Vaig participar també en la cració d’una escola de futbol i vaig ser president de l’AMPA del col·legi dels meus fills.

L’any 1987 vaig començar el meu trajecte en el tema de l’emprenedor per les llistes negres, que existia per als treballadors amb historials polítics i, en aquest terreny, he treballa fins a la crisi del 2008, quan vaig haver de tancar l’última empresa que vaig formar.

(Mitjançant escrit presentat en data 1 de febrer de 2016, José Sánchez Fernández abandona el grup municipal La Roca i passa a ser regidor no adscrit.  S'hi dóna compte en el Ple de data 17 de març de 2016).

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola