Llega 700

Enllaços relacionats

Descargas

Informar-los que el servei mòbil de nova generació 4G i 5G sobre les bandes de freqüència de 700 i 800 MHz dels principals operadors mòbils es trobarà disponible en la seua localitat pròximament.

La tecnologia prestada sobre aquestes bandes de freqüència, anteriorment utilitzada per la Televisió Digital Terrestre (TDT), permet oferir una millor cobertura en interiors i la major extensió de cobertura possible.

Aquestes xarxes arriben per a millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els pròxims anys per a aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris de la seua localitat, pel fet que s'utilitzaven anteriorment per al servei de televisió.

Per a solucionar aquestes afectacions, en cas d'arribar a produir-se, els operadors mòbils han confiat en la nostra empresa, llega700, per a resoldre qualsevol tipus d'afectació que puga produir-se a qualsevol usuari de TDT i en qualsevol punt del territori nacional que es veja afectat per aquest motiu.

Amb tal fi, hem habilitat un telèfon d'atenció gratuït al qual poden recórrer tots els usuaris que necessiten sol·licitar l'actuació en les seues instal·lacions per a la solució de les afectacions i, d'aquesta manera, que puga restablir-se el servei TDT amb total normalitat.

A aquest efecte, els informem que el número d'atenció gratuït per als ciutadans és el següent:

900 833 999 (Horari d'atenció: 09.00 a 22:00h dilluns a dissabte)


I la pàgina web amb tota la informació sobre aquest tema és:

www.llega700.esUna vegada iniciada la prestació del servei esmentat, en este número de telèfon s'atendrà qualsevol sol·licitud de solució d'afectació que presenten els veïns.

Després de la notificació de l'afectació per part dels veïns, un tècnic qualificat es desplaçarà on s'haja detectat l'afectació i procedirà a realitzar les labors de condicionament necessàries per a solucionar-la. Tot això sense cap cost per a ells.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola