Caminant amb la Diputació

Enllaços relacionats

Descargas

La Diputació realitzarà tres rutes guiades d'interpretació ambiental a través dels espais naturals protegits en cadascun dels nou partits judicials de la província de Castelló.

Això significa la realització de 27 rutes guiades distribuïdes entre els partits judicials de la província, donant a conéixer els diferents i variats enclavaments naturals d'alta rellevància, singularitat i bellesa que podem trobar en recórrer la província.

Les rutes tenen una duració aproximada d'entre 4 i 6 hores, comptant amb una distància compresa entre 4 a 15 quilòmetres. Cadascuna d'elles aquesta classificada segons el seu grau de dificultat com: fàcil, intermedi i difícil.

Les rutes són interpretatives, per tant en cadascuna d'elles s'explicarà les característiques particulars i la importància de l'espai natural protegit.

Les activitats són circulars, de manera que tindran el mateix punt d'inici i fi, al qual es podrà accedir amb cotxe. Són gratuïtes i estaran obertes al conjunt de la ciutadania, amb reserva prèvia fins a completar aforament. La inscripció es podrà realitzar amb almenys 15 dies d'antelació.

Les rutes es realitzaran en caps de setmana, començaren el 4 de febrer fins a 9 de novembre – les inscripcions per a les rutes de febrer ja estan obertes.

Diumenge 21 de juliol - La Costa Salvatge d'Irta

El paisatge del litoral nord del P. N. de la Serra d’Irta està dominat perpenya-segats alts de conglomerats i calcària. En la part aèria de la rutadesentranyarem els secrets del patrimoni pastoral i el sorprenententorn del Mas del Senyor, i descendirem pel barranc d'Irta cap al’assagador del Pebret. En la part litoral, recorrerem la costa sud des dela microreserva de flora de la duna del Pebret, a la dels penya-segatsde la Badum. Des de les altures, les vistes de tota la costa verge, d'unabanda, i de la Ciutat a la Mar, per l'altre, ens deixaran totalment bocabadats.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola