Informació de la Generalitat Valenciana

La Comunitat Valenciana és, com ha tingut oportunitat de demostrar en altres crisis humanitàries, una terra d'acollida. També ara, amb motiu de la invasió i guerra a Ucraïna, la societat i institucions valencianes volen manifestar i materialitzar la seua solidaritat amb el poble ucraïnés, de la manera més adequada possible.

En col·laboració amb el Govern d'Espanya, la Generalitat, a través de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica s'encarregaran d'organitzar la solidaritat valenciana i canalitzar a través de diverses vies els oferiments que es realitzen per part d'entitats  locals, ONGs (Organitzacions No Governamentals) o particulars.

Perquè l'ajuda al poble d'Ucraïna siga adequada i efectiva, és necessari i fonamental avaluar adequadament les necessitats, organitzar i planificar que arribe a qui el necessite i, per tant, canalitzar adequadament la immensa i generosa solidaritat que el poble valencià està realitzant i vol realitzar.

Tota la informació

https://gvaoberta.gva.es/va/ucrania

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola