Projecte GIRA Dones

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I col·labora a la província de Castelló en el desenvolupament de la segona edició del projecte «GIRA Dones» (cinquena edició), una iniciativa de la Fundació Coca-Cola que té com a objectiu impulsar l'emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament per a la presa de decisions i la posada en marxa, en el seu cas, de la idea de negoci, a través d'una formació online i gratuïta que conforma el viatge de la dona emprenedora.

Hi ha dues categories de l'itinerari a triar, segons la mena de projecte:

Itinerari 1: VULL EMPRENDRE

Si es té una idea molt clara del negoci que es vol desenvolupar, però encara no s'ha dut a terme, aquesta és l'opció. Es rebrà una formació online d'aproximadament, 18 hores. En aquesta categoria es treballarà sobre el model de Business «Model Canvas Social».

Itinerari 2: TINC UN NEGOCI

Si el projecte ja està en actiu i vol professionalitzar-se, aquesta és l'opció. Es rebrà una formació online d'aproximadament, 14 hores. En aquesta categoria es treballarà sobre el model de «Mapa de Creixement del teu Negoci».

Informació

Totes les dones que finalitzen el 80% de la formació podran accedir a la comunitat GIRA Dones per a continuar secundant-se i creixent juntes. D'entre tots els projectes presentats, es triaran 24 finalistes dels quals es premiaran 4 projectes. Els 4 projectes guanyadors rebran una dotació econòmica de 5.000€ per a donar suport al seu llançament.

Més informació i bases de participació del Projecte GIRA Dones promoció 2020/2021 en:

https://preinscripcion.giramujeres.com/static/bases-v-edicion-giramujeres.pdf

Actualment està obert el procés de selecció de les dones beneficiàries del projecte.

Termini per a la presentació de sol·licituds

11 de gener de 2021 fins al 15 de febrer de 2021: https://preinscripcion.giramujeres.com/ (Places limitades)

Pots trobar tota la informació relacionada amb el projecte en: http://isonomia.uji.es/proyecto-gira-mujeres-el-viaje-de-la-mujer-emprendedora-quinta-edicion/

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola