Notícies

;
26 febrero 2008

Els jóvens aprenen a portar un estil de vida saludable

Alumnes de l'IES Alfred Ayza de Peníscola van participar en les diferents activitats dels tallers informatius de la campanya, que va visitar la localitat, ahir dilluns 25 de febrer en la Campanya informativa per a un estil de vida saludable: “La teua salut no espera a demà, demà és ara”, dins de l'itinerari que la porta a recórrer la comunitat informant sobre els avantatges d'una dieta sana i saludable.

Situada en una de les aules de l'IES Alfred Ayza de Peníscola, la campanya va rebre la visita de 75 persones, de les quals 69 eren alumnes del centre educatiu, que es van involucrar en els tallers impartits pels monitors formats en nutrició.
Preocupats per l'abandonament actual de la dieta mediterrània i per l'auge d'un menjar ràpid saturat de greixos, l'equip de professionals els va parlar dels múltiples beneficis que comporta la ingestió diària d'una alimentació sana i rica , els va ensenyar la seua interrelació amb les emocions i els va presentar com la Cooperativa Consum i Cárnicas Serrano treballen per a la millora de l'alimentació en la nostra societat.

Una acció social patrocinada per la Cooperativa Consum i Cárnicas Serrano, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana , sota el lema “La teua salut no espera a demà, demà és ara”, que recorrerà fins a febrer de 2008 prop de cent municipis de la Comunitat Valenciana.

Sorteig amb premi mensual
En finalitzar la visita, es lliura als participants un qüestionari amb preguntes relacionades amb els continguts mostrats i explicats en les activitats per a emplenar de forma lliure i voluntària. D'aquesta forma, s'aconsegueix remarcar els arguments que afavoreixen els hàbits saludables i sans en l'alimentació.

Per a premiar aquesta participació i col·laboració estudiantil, es realitza un sorteig amb tots els qüestionaris emplenats adequadament en el qual tres jóvens participants són premiats amb un reproductor multimèdia. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola