Restricions trànsit espectacle piromusical

ESPECTACLE PIROMUSICAL (2 d'agost de 2022)

Dimarts que ve, dia 2 d'agost de 2022, a les 23.59 hores, està prevista la realització de l'espectacle piromusical per la qual cosa hauran de tindre's en compte una sèrie de restriccions que afectaran tant el trànsit de vehicles com el trànsit de persones per determinades vies públiques. Concretament:

  • Des de les 16.00 hores estarà prohibit el bany en la zona limítrofa al lloc de muntatge dels focs artificials (enfront de l'oficina de turisme).
  • Des de les 18.00 hores estarà prohibit l'estacionament de vehicles en l'avinguda de la Mar i l'avinguda d'Espanya, així com el trànsit de vehicles per aquestes dues vies.
  • Des de les 20.00 hores es prohibirà el pas de persones per la zona de passeig marítim en el tram d'avinguda de la Mar comprés entre l'encreuament amb carrer Marcelino Roca i rotonda d'enllaç amb avinguda Papa Luna. Tampoc es permetrà l'estada de persones en l'arena de la platja Nord en el tram fitat pels serveis de seguretat entre l'Hotel Mare Nostrum i l'Hotel Castillo de Peníscola.
  • A les 23.00 hores es tallarà al trànsit l'avinguda del Papa Luna en el tram comprés entre la Pl. Illueca i el carrer de les Marjals.
  • A les 23.00 hores s'iniciarà el desallotjament de persones de la zona de seguretat que comprén tota l'avinguda de la Mar i la zona de passeig marítim des de l'Hotel Castillo de Peníscola cap al nucli antic, així com la zona per als vianants limítrofa a la Bateria del Calvari i els carrers Calabuig i Porteta més pròximes a la zona de disparament.
  • A les 23.30 hores es finalitzarà el desallotjament de les terrasses dels establiments situats en aquestes zones.
  • A les 00.30 hores del 3 d'agost es reobrirà el trànsit en l'avinguda Papa Luna i a les 02.00 hores es restablirà tot el trànsit rodat de vehicles.

Es recomana, com a millor lloc per a gaudir de l'espectacle, l'arena de la platja Nord a l'altura de l'Hotel Papa Luna.

Es demana a tots els veïns i visitants que seguisquen les instruccions del personal de seguretat per a garantir el bon desenvolupament de l'esdeveniment.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola