Notícies

L’Ajuntament de Peníscola arranca el Pla anual de Millora d’Infraestructures Esportives i de Manteniment de Parcs Infantils
12 enero 2016

L’Ajuntament de Peníscola arranca el Pla anual de Millora d’Infraestructures Esportives i de Manteniment de Parcs Infantils

  • El pavelló poliesportiu, la pista de la plaça Constitución i el camp de futbol seran objecte de reformes i actuacions de manteniment
  • La millora en el paviment dels parcs infantils i la reposició i millora dels gronxadors comença aquesta mateixa setmana

Durant aquest any, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola té previst dur a terme diferents actuacions de millora en les infraestructures i equipaments esportius del municipi, seguint la línia de treball dels anys anteriors amb els plans de manteniment i millora.
El pavelló poliesportiu, la pista de la plaça Constitución i el camp de futbol seran objecte de reformes i actuacions de manteniment.
Aquesta mateixa setmana, l’àrea d’Esports ha incorporat un lloc per aparcar bicicletes en l’accés al pavelló que, durant aquesta anualitat, disposarà de millores en la grada.
La pista poliesportiva, ubicada vora la plaça Constitución també comptarà amb reformes i millores substancials per evitar desperfectes en les separacions de fusta i guanyar en estabilitat per a les estructures, per la qual cosa es reforçaran algunes zones amb estructura metàl·lica.
Pel que respecta al camp de futbol, es duran a terme tasques de millora i manteniment estructurals que ja han començat també en aquests primers dies del mes de gener, amb la pintura del recinte.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut destacar “l’esforç de la Regidoria” i la importància “de les infraestructures esportives i d’oci saludable per al govern municipal que, en els últims anys, ha dut a terme reformes i millores en totes aquestes”.

Comencen les tasques de manteniment en parcs infantils
Després de realitzar un estudi i inventari per part de les àrees de Cultura i Urbanisme, juntament amb la Regidoria de Serveis, el nou pressupost ha previst una sèrie de millores per al manteniment i reparació dels parcs infantils del municipi.
Concretament, i durant aquest primer trimestre, la Regidoria de Cultura té previst acabar la reposició i la millora del paviment en els parcs infantils de la urbanització Peñismar i de la plaça Zaragoza, on ja han començat alguns dels treballs, que inclouen també la reposició d’un gronxador.
A finals d’aquesta mateixa setmana, segons ha informat la regidora de l’àrea, Raquel París, es procedirà a la reposició del “supergronxador” del parc infantil ubicat en l’Ullal de l’Estany.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola