Notícies

;
13 enero 2011

Peníscola aposta per les xarxes socials per a les actuacions de promoció a Fitur

Peníscola acut, un any més, a la cita turística de la capital espanyola “amb els deures fets”, tal i com valorava el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael  Suescun, “amb l'agenda plena i l'objectiu d'iniciar l'any apostant fort per la promoció”.
Amb més de 5.000 visitants en l'anterior edició, l’estand de la ciutat, enguany “atraurà de cap nou al client final per la seua vistositat i ofereix un espai confortable de treball per als dies de professionals” assegurava Suescun, un espai marcadament mediterrani, que reprodueix part del nucli antic de la Ciutat a la Mar. Aquest espai, de més de 70m2 i amb 20 metres de façana, es troba situat en un lloc privilegiat dins de l'oferta de Castelló, en una zona de passada entre pavellons i amb accés des de dos passadissos distints “cosa que assegura un elevat trànsit de visitants”.

Aposta per les xarxes socials

La novetat enguany ve de la mà de les xarxes socials, el Patronat Municipal de Turisme incentivarà l'adhesió de nous seguidors a la pàgina de facebook de la destinació turística, amb el sorteig de caps de setmana i el lliurament de productes de marxandatge “cosa que esperem que siga tot un èxit de participació multiplicant els més de 1.200 seguidors que tenim en tot just un trimestre de vida de la pàgina en aquesta xarxa social” comentava Beatriz Rosa, gerent de l'ens.
El mecanisme de participació serà molt senzill, es proposarà als visitants a l’estand que es facen una foto en una zona habilitada per a l’efecte, les fotos es penjaran en la pàgina del Patronat Municipal de Turisme i les fotos més simpàtiques seran premiades amb caps de setmana a Peníscola.
A més, a l’estand s'habilitaran quatre ordinadors perquè els visitants accedisquen als seus perfils personals i es facen seguidors de la pàgina de la ciutat.

Llagostins i caragols punxents, sí
Com és tradicional, el Dia de la Comunitat Valenciana, Peníscola tornarà a ser el centre d'atenció amb la degustació multitudinària de llagostins i caragols punxents que ofereix l'Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola, “cosa que ja és tradicional i que aglutina més de 1.500 persones en l’estand en un sol matí de fira” assegurava Suescun, una oportunitat de recordar als nostres visitants, a polítics i professionals, que Peníscola “a més d'oferir el seu patrimoni natural i cultural excepcional, té una gastronomia que gaudeix d'excel·lent salut” ampliava.

Producte Nàutic
Aquesta edició, estarà marcada per la presència de l'oferta nàutica en l’estand de la ciutat. La col·laboració entre destinació i Estació Nàutica Benicarló-Peníscola, “serà total” assegurava l'edil.
“Amb la signatura del Pla de Competitivitat per a la promoció del producte nàutic i la presència de l'estació Nàutica, tenim l'obligació de treballar dur aquests dies a Madrid per a establir contactes i començar a treballar amb les diferents administracions la promoció en aquest segment”, assegurava Suescun.

Mercat francés, austríac i rus
Les reunions programades per als dies de fira, se centraran a concretar i ampliar contactes amb agents, administracions i operadors turístics especialitzats en el mercat francés, austríac i rus, “acció que segueix en la línia estratègica que manté el Patronat des de fa ja uns mesos d'ampliar la promoció internacional en destinacions on s'estan portant a terme altres tipus d'accions complementàries” assegurava Suescun.

Turisme familiar
Fitur, a més de suposar una oportunitat d'establir contactes amb administració i empreses per a futurs projectes, suposa “una oportunitat excepcional per a arribar al públic final que es concentra durant el cap de setmana” explicava Beatriz Rosa. Tenint en compte que Madrid és el principal mercat emissor de turistes per a Peníscola i que el visitant a la fira té un perfil marcadament familiar, el Patronat estima arribar a milers de possibles turistes madrilenys, a través de la informació turística i mitjançant la participació en una gimcana que organitza  Ifema, orientada als visitants de cap de setmana, amb un marcat caràcter familiar que permetrà l'arribada de visitants a l’estand de Peníscola, als quals se'ls demanarà que es facen seguidors de la pàgina de facebook de la destinació. Després de realitzar aquest tràmit, els participants en la gimcana emplenaran un cupó i a la finalització del recorregut, optaran a diversos premis, entre els quals destaca el cap de setmana a la Ciutat a la Mar.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola