Notícies

;
27 diciembre 2010

Peñisnadal i el nou Centre Juvenil en marxa

Un nou any, Peñisnadal obri les portes als més menuts amb una oferta “variada i adaptada a les necessitats de les diferents edats que acudeixen a aquest saló infantil” explicava la regidora de l'àrea de Benestar Social, María Jesús Albiol.
L'oferta per als xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 2 i 15 anys inclou des de taller de pintura i manualitats, fins a modelatge, taller de maquillatge o jocs dirigits.
Els videojocs, que tanta expectació van despertar en l’edició passada, tornen a estar presents, “amb gran èxit des del moment de la inauguració” explicava la regidora.
Peñisnadal estarà obert des d'avui i fins al dia 4 de gener amb l'única excepció del dia d'Any Nou, d'onze del matí fins a les dues de la vesprada, amb un equip de deu persones a càrrec de la direcció i supervisió de les activitats, “una oportunitat fantàstica per a compartir amb els més menuts de la casa aquests dies de vacances de Nadal” manifestava l'alcalde, Andrés Martínez, també present durant l'inici del saló infantil, “un saló consolidat, que genera expectació entre els més menuts i que, cada any incorpora millores i novetats que ho consoliden com una cita ineludible per a les famílies en aquests dies” assegurava l’alcalde.

Centre Juvenil

En aquesta edició de Peñisnadal s'ha inaugurat, en la primera planta de l'edifici sociocultural, una de les apostes de la Regidoria de Benestar Social, el nou Centre juvenil. Amb oferta lúdica per a joves entre 12 i 18 anys, “pretén complementar l'oferta de la Ludoteca que admet xiquets fins a 12 anys” explicava Albiol.

En aquest nou espai, que romandrà obert durant el saló infantil, però que continuarà obert al públic amb posterioritat per a l'ús i gaudi dels joves, podran trobar equipaments per a la pràctica de jocs de taula, de billar, ping-pong, videojocs i, coincidint amb els dies de Peñisnadal, s'instal·larà a partir del dia 31, uns simuladors de fórmula 1 “, el qual esperem tinga una bona acollida”, assegurava el primer edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola