Notícies

;
22 diciembre 2010

El patge reial recull les cartes dels més menuts al Jaime Sanz

Els alumnes del Centre d'Educació Primària D. Jaime Sanz han rebut avui la visita del Patge Reial, per a lliurar-li les cartes adreçades als Reis d'Orient. Els més menuts del centre, a canvi, han rebut el regalet de Nadal que, any rere any, els ofereix l'Ajuntament de la ciutat i que, en aquesta ocasió, ha estat una pandereta amb la qual els xiquets han cantat nadales típiques d'aquestes dates. El centre, per la seua banda, ha fet lliurament d'un altre detall als alumnes, un baló, que ha fet les delícies dels més menuts.
Les regidores de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament, acudeixen anualment a aquesta cita, "un dels moments més entranyables del Nadal per a nosaltres" assegurava Matilde Guzmán, la regidora de Cultura, "ja que els xiquets i xiquetes acudeixen amb una emoció que és difícil d'explicar" assegurava.
L'Ajuntament ha comprat més de 300 regals, en aquesta ocasió, "un detall de poc valor econòmic però amb gran valor emocional, ja que és el primer regal que reben els menuts i amb el qual comença la màgia del Nadal per a ells" ampliava María Amparo Bayarri, regidora de Joventut i Patrimoni.
En aquesta activitat, una vegada més, l'Ajuntament i el centre educatiu, han comptat amb la col·laboració de l'Associació Cultural de Moros i Cristians de la ciutat.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola