Notícies

;
21 diciembre 2010

Peníscola clausura el Taller d'Ocupació per al Reciclatge Professional

El saló noble de l'edifici Sociocultural ha albergat avui l'acte de clausura i lliurament de diplomes del Taller d'Ocupació per al Reciclatge Professional de l'Ajuntament de Peníscola.

Aquesta iniciativa de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, ha "format divuit alumnes per enfrontar la inserció laboral amb noves capacitats" ha valorat la directora del taller, Anna Messeguer, qui, a més, ha explicat que l'objectiu del taller era la promoció de l'autoocupació.

Els mòduls que s'han impartit han estat dos, el de Sensibilització Ambiental i el de formació per a Agents de Desenvolupament Turístic, “dues àrees temàtiques que seleccionem per la seua estreta relació amb la realitat del mercat laboral  i l'economia del municipi”, explicava el regidor de Turisme en el consistori, Rafael Suescun, qui ha valorat com a "molt positiva i beneficiosa" l'experiència per al sector, per la qual cosa ha agraït als alumnes i formadors la seua "entrega i el treball pel benefici de tots".

L'objectiu de l'engegada d'aquest taller en el municipi “responia a la necessitat d'aplicar polítiques d'ocupació en aquest temps de crisi” ampliava Andrés Martínez, alcalde de la ciutat, qui a més, valorava els criteris de selecció dels cursos de “molt encertats”.

En el futur, ha explicat el primer edil, "cal seguir treballant per ampliar les possibilitats i capacitats dels desocupats i, per això, seguirem sol·licitant programes per al foment de l'ocupació". Quant als alumnes del taller, Martínez ha volgut enviar-los el seu missatge d'ànim en la recerca d'un nou treball o en la capacitat de dur avant els diferents projectes empresarials que, un gran percentatge d'alumnes ha preparat durant el pas pel taller; i que culminarien amb l'objectiu últim d'aquest programa, que és l'autoocupació"

La subvenció rebuda per a portar a terme el projecte, per part del govern autonòmic, ascendeix a més de 372.000 €, muntant que cobria el cent per cent del cost de la iniciativa en el municipi. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola