Notícies

;
17 diciembre 2010

El Patronat Municipal de Turisme rep una subvenció per a la realització d'esdeveniments i actuacions de promoció

El Consell Plenari del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació Provincial de Castelló, ha aprovat en reunió celebrada el dia d’avui, la concessió d’una subvenció per un import total de 57.600 euros per al Patronat Municipal de Turisme de Peníscola.
La concessió de la subvenció contribueix a complementar l’oferta turística i potenciar la promoció turística del municipi.
El president del Patronat, Rafael Suescun, s’ha mostrat molt content i satisfet i ha declarat que “aquesta subvenció ens ve molt bé per enriquir la programació d’activitats lúdiques i culturals organitzades pel Patronat i, a la vegada, aquestes seran un complement perfecte per a l’oferta turística de Peníscola i la província”.
La gerent del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Beatriz Rosa, ha declarat estar satisfeta per la concessió de la subvenció i ha afegit: “la celebració d’esdeveniments i activitats ens ajuda a desestacionalitzar la demanda del municipi, a través de l’increment de l’afluència de turistes i visitants durant els dies en què se celebren.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola