Notícies

;
02 diciembre 2010

Peníscola presenta el mercat nadalenc i les activitats per al pont

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, encapçalat pel president i regidor de Turisme, Rafael Suescun, ha presentat la previsió d’ocupació per al pont i les activitats organitzades per al pont i per a Nadal.
Les previsions d’ocupació són bones i assoleixen quasi el 100%. És de destacar el turisme nacional, provinent de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid i el nord d’Espanya.
Rafael Suescun ha comentat “aquesta ocupació és fruit de la diversitat d’activitats que es realitzen i denota que el poble està viu i en constant funcionament”.

Per al pont s’ha preparat un Mercat Nadalenc i la gerent del Patronat de Turisme, Beatriz Rosa, ha explicat en què consisteix; “el mercat està ambientat amb un estil típicament nadalenc, en el qual des de les 11 hores del matí i fins a les 23 hores, podrem trobar al voltant de 41 casetes, 35 de comerços locals, de diversa tipologia, com roba, complements, llibres, flors, alimentació o perfums...
A més, els més menuts podran gaudir de diferents tallers de manualitats en els quals aprendran costums típics d’antany, tot això ambientat amb activitats d’animació com contacontes o follets”
Com a complement al Mercat Nadalenc, cal recordar que també seguiran durant el pont les visites guiades pel nucli antic, la Marjal i Irta, organitzades pel Taller d’Ocupació. Entre las visites destaquen les de caràcter infantil “Aventura a Peníscola” que transcorre pel nucli antic i “Gimcana per la Marjal”

Rafael Suescun també ha informat que el dia 4 de desembre comencen les I Jornades Gastronòmiques de Cuina Medieval i Caça, que no acabaran fins el dia 2 de gener.
El regidor ha declarat que “aquestes jornades són una bona mostra que Peníscola compta amb bons restaurants i grans cuiners, que altres destinacions turístiques similars a Peníscola no tenen, fent de Peníscola una destinació com a referent de gastronomia de qualitat”
També ha afegit, “davant la petició d’alguns empresaris de bars de participar en jornades d’aquest tipus, en un futur des del Patronat, s’estudiarà la manera de crear activitats similars en les quals puguen també entrar aquest sector de negocis”.
Rafael Suescun ha volgut destacar la participació dels 12 restaurants que han elaborat menús per a les jornades gastronòmiques i als comerços locals, que estaran presents en el mercat nadalenc, donant-los tranquil·litat i assegurant que tot sortirà perfectament.
Per acabar, ha afegit que “Peníscola en temporada baixa és el principal reclam turístic per gaudir de ponts i caps de setmana, i tot això és fruit del constant i bon treball realitzat durant tot l’any, per crear activitats complementàries a tot allò que ja posseeix el municipi i que no és poc” Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola