Notícies

;
30 noviembre 2010

La banda de Peníscola celebra Santa Cecília

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola i l’Associació Cultural Escola de Música Ciutat de Peníscola han finalitzat aquest cap de setmana la programació de Santa Cecília amb el concert en honor a la patrona dels músics i el posterior sopar de germanor per a tots els socis i simpatitzants de l’entitat, on han exaltat la dama de l’entitat per a les pròximes Festes Patronals de 2011.

Les celebracions es van iniciar el dissabte 13 de novembre amb la despertada de les dames de 2010 i 2011 a càrrec de músics de la banda. A la vesprada va ser el torn de les activitats lúdiques per als músics, que van acabar amb un apetitós sopar en la seu de l’entitat.

El cap de setmana següent, dissabte 20 de novembre, la Banda de Música recollia en els seus domicilis els sis nous integrants: Estel, Marian i Lucía amb el clarinet, Marcos amb el saxofon alt, Javi amb el trombó i María amb la flauta, per, posteriorment, celebrar la santa missa en honor a santa Cecília.

Les activitats d’enguany han acabat el dissabte 27, amb el concert de Santa Cecília. Enguany el repertori ha constat, entre altres, de dues peces per a solistes: “Bagira”, per a saxofon alt i banda, on va actuar com a solista Iris Guzmán Godia, i “Euterpe”, per a flauta i banda, obra en què va actuar com a solista Isabel González Rovira. El concert també ha servit per agrair amb un detall el músic Manuel Beltrán Biosca els seus 25 anys en la Banda.

Finalment, la saxofonista María Peña Vizcarro ha sigut nomenada dama de l’Associació Musical per a les pròximes Festes Patronals de 2011.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola