Notícies

;
25 noviembre 2010

Peníscola coneix el funcionament de la comercialització del Senioren Reisen

La jornada d'avui "està resultant molt productiva" ha declarat el president del Patronat de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, ja que s'ha iniciat amb la visita institucional al municipi de St.  Andra Wordern, un dels municipis austríacs que enviaran turistes sènior a Peníscola en l'operativa de Senioren Reisen de 2011.
L'alcalde de la ciutat ha exercit d’amfitrió de la visita i els ha acompanyat fins a l'hora de l'esmorzar.
Durant el matí els representants del Patronat Municipal i Provincial de Turisme s'han pogut entrevistar també amb els delegats de l’agrupació Pensionisten Verband, encarregats de la captació de turistes i organització de grups per a l'operativa a Peníscola.
Durant aquestes converses "hem pogut comprovar com es realitza el procediment de captació de clients que es va iniciar al juliol quan ja estava clar que la destinació seria Peníscola i fins a gener realitzaran aquesta tasca comercial" explicava Suescun.

Inevitablement els gestors de destinació han consultat els responsables de l’organització de sèniors austríaca, quina impressió ha causat Peníscola en els pensionistes susceptibles de participar en el programa, a la qual cosa l’organització ha contestat de forma contundent, “ja duem quasi 200 persones apuntades a hores d’ara i en aquest únic municipi" una xifra rècord que demostra el gran interés que ha despertat Peníscola, la seua història i el patrimoni natural entre el turista austríac. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola