Notícies

;
05 noviembre 2010

Els russos trien Peníscola

Vint hotels de la ciutat han rebut la visita aquesta setmana dels representants de NT Incoming, el receptiu a Espanya de Natalie Tours, l’operador turístic rus amb major volum de vendes en el país.
Durant la visita han tingut ocasió d'intercanviar impressions amb els representants del Patronat Municipal de Turisme de la ciutat i NT ha confirmat l'interès que té el TTOO per enviar un vol setmanal de turistes russos al municipi, durant els mesos de maig a setembre.
La proposta de consolidar aquest nou mercat “és excel·lent” assegurava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, que ha agraït al receptiu el seu interés per la destinació.
NT Incoming ha confirmat als responsables municipals “l'interés del mercat rus a Peníscola dins de tota la Costa de Azahar” una dada que Suescun ha subratllat i valorat com “molt positiva i reveladora, ja que el mercat rus és molt exigent” assegurava.
La renovada planta hotelera, la qualitat dels recursos naturals i la bona gastronomia són alguns dels atractius de la destinació que Suescun ha destacat com a “claus” per a l'exigent mercat rus, “recursos que cal vendre'ls amb l'ànim d'anar penetrant en mercats internacionals de forma gradual per a consolidar nous emissors de turistes, no només en temporada alta, sinó en temporada mitja i baixa”.
El turista rus sol preferir estades llargues, té un nivell de despesa mitjana per turista i dia superior a la mitjana europea, “per la qual cosa és un turista molt interessant al que cal intentar captar i fer-lo fidel” assegurava Suescun.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola