Notícies

;
04 noviembre 2010

Comencen les obres de millora de la il·luminació de Font Nova

Després d'incloure el projecte en el conjunt d'actuacions a finançar pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local, l'Ajuntament ha iniciat l'obra de millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic en la urbanització Font Nova.
L'obra consisteix en la renovació del cablejat i la unificació de la distribució d'energia en la zona, així com la substitució de les actuals lluminàries per lluminàries noves de major rendiment lumínic.
A més, l'obra “suposarà un estalvi energètic, ja que s'inclou la instal·lació de reductors de flux que de forma automàtica redueixen el consum segons la programació horària que s'estipule” assegurava el regidor d'Obres i Serveis, Agustín Fresquet, qui avui s'ha acostat a l’obra per comprovar-ne els avanços.
L'obra, adjudicada per 77.699,16 € més IVA, a Aplitec SL, estarà finalitzada abans de les dates nadalenques, segons ha confirmat avui la mateixa empresa al regidor.
Amb aquesta obra són tres les projectades per a millorar o ampliar la il·luminació de diferents zones del terme municipal, “atenent a criteris tècnics i escoltant els veïns, hem apostat per millorar l'eficiència energètica d'algunes zones, ampliar la il·luminació en unes altres i dotar de llum a zones que abans no en tenien” assegurava l'alcalde, Andrés Martínez, fent referència a l'obra acabada d’iniciar en Font Nova i les obres que s'iniciaran abans de la finalització d'aquest mes al carrer de les Marjaletes i al camí de Cervera; obres que “contribueixen a la vertebració de tot el terme municipal” tal com valorava l’alcalde.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola