Notícies

;
18 octubre 2010

Inici de l'Escola de Pares

Avui comença la primera de les vuit sessions programades per a l’Escola de Pares a Peníscola, organitzada pel Servei Especialitzat d’Atenció a la Família i a la Infància (SEAFI), dins dels Serveis Socials.
Amb aquest curs i després de l’èxit de participació en edicions anteriors, “pretenem dotar els pares i mares d’estratègies i pautes concretes per resoldre les dificultats diàries amb què es troben en l’educació dels seus fills i potenciar aquells aspectes que augmenten les competències parental” explicava la regidora de l’àrea al consistori, María Jesús Albiol.
Per causa dels continguts del curs, aquest està adreçat a pares i mares amb fills en edat escolar. Els temes a abordar en les sessions són: Ser pares avui: un desafiament diari; Cicle vital familiar, Quines són les bases per a una educació adequada? Normes i límits; Què fer quan es porta malament? Què fer quan es porta bé?. Sabem comunicar-nos amb els nostres fills?
Una oportunitat “d’enfrontar la realitat de relació pares-fills i aconseguir pautes i instruments per gestionar aquesta relació amb major èxit i majors beneficis per a ambdues parts” valorava Albiol.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola