Notícies

;
14 octubre 2010

Peníscola acut a la cita turística de Saragossa

Des d’avui i fins al diumenge 17, Peníscola ven la seua oferta a la capital aragonesa en cinquena edició del seu saló turístic Aratur, “una oportunitat immillorable de prendre contacte amb un turista que ja ens coneix, que repeteix i que demana informació sobre les últimes novetats de la nostra destinació” assegurava el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun.
La Comunitat d’Aragó és el segon mercat emissor de turistes a Peníscola, “un mercat estratègic que suposa al voltant del 16% dels turistes que arriben al nostre municipi” ampliava Suescun.
La Comunitat de Madrid lidera els percentatges, tanmateix, el nombre de turistes aragonesos “no ha parat de créixer en els últims anys, per la qual cosa les accions de promoció en aquesta comunitat són imprescindibles i necessàries per a seguir mantenint el nivell i el percentatge d’arribades del turista aragonés a la nostra costa” valorava Suescun.
Durant aquests dies, Peníscola vendrà les seues platges, el patrimoni i la gastronomia, a més de les noves rutes per la Serra d’Irta, una de les informacions més demanades pel turista aragonés en les oficines d’informació turística en destinació.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola