Notícies

;
14 octubre 2010

Obert el procés de sol·licitud de les beques per a la compra de llibres

Des d'avui i fins al pròxim dia 25 d'octubre aquells interessats a sol·licitar les ajudes per a la compra de llibres de text podran fer la sol·licitud en el registre de l'Ajuntament de Peníscola.
Podran beneficiar-se d'aquest programa d'ajudes tots aquells alumnes de segon cicle d'Educació Infantil, als quals els correspon una ajuda de 30€, els alumnes d'Educació Secundària Obligatòria, als quals els corresponen 110€ i els alumnes de Batxiller, als quals els corresponen 90€.
Aquests alumnes han d’estar matriculats en els centres docents de la ciutat i empadronats, almenys, amb un any d'anterioritat a la data del padró que s'adjunte a la sol·licitud de l'ajuda.
La Regidoria de Cultura destina a aquestes ajudes 15.000€ del seu pressupost anual “xifra que es manté malgrat els retalls pressupostaris que han estat necessaris aquest últim exercici a causa de la crisi econòmica” assegurava la regidora de l'àrea, Matilde Guzmán, per a qui “són una prioritat” aquestes ajudes. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola