Notícies

;
04 octubre 2010

Concert exitós de l'Orquestra Simfònica de Peníscola

L'Orquestra Simfònica de Peníscola va tancar amb brillantor la XXVI edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola la vesprada del dissabte 2 de setembre de 2010, amb un impecable concert de música clàssica que va recordar autors com Edvard Grieg, Christoph  Pepusch o Ludwing Van Beethoven.

L'Auditori del Palau de Congressos de la Ciutat a la Mar, va ser l'escenari escollit pel director del Cicle i també director de la OSP, Salvador García Sorlí, per assistir a una nova cita, la segona d'enguany, amb la formació orquestral peniscolana. D'aquesta manera, prop de 600 persones van gaudir d'un repertori format per les peces El Matí, de la primera Suite Peer Gynt Op. 46, d’Edvard Grieg, que va tenir com a solista, entre altres, a la flautista Raquel Bayarri Bayarri, i la Simfonia de Càmera, del compositor Johann Christoph Pepusch composta per quatre moviments. Aquesta peça va substituir la que estava anunciada en el programa, el Concert en La Major, Op. 29 per a guitarra i cordes, del compositor Mauro Giuliani, que no es va poder interpretar a causa de una indisposició sobtada del solista a la guitarra, Bernardo García Huidobro. Ja en la segona part, i com a colofó del concert, la OSP va interpretar la Simfonia nº2 en Re menor Op. 36, de Ludwing Van Beethoven, composta també per quatre moviments, peça que va arrancar els aplaudiments del públic i que van obligar a eixir el director de l'Orquestra diverses vegades a l'escenari.

És de destacar que aquesta ha estat la segona actuació de l'Orquestra Simfònica de Peníscola el 2010, ja que en el mes de gener va realitzar una gira musical per la Comunitat d'Aragó, sota el títol de Concert d'Any Nou,  oferint concerts en les localitats de Jaca, Boltaña i Osca, actuant en aquesta ocasió juntament amb la prestigiosa pianista Sayá Sangidorj. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola