Notícies

;
23 septiembre 2010

Setembre de ple total

Acabades les Festes Patronals, el Patronat Municipal de Turisme ha confirmat l'ocupació del municipi durant la primera meitat del mes de setembre.
Fins als dies que acabaven les festes, la mitjana d'ocupació va ser constant en un 95 %, arribant al 100 % en els caps de setmana.
Aquestes xifres confirmen l'estreta relació que existeix entre les festes i l'extensió de la temporada turística, ja que la realització d’aquestes ha permès allargar la temporada pràcticament un mes, comparat amb altres municipis de característiques similars a Peníscola i que no disposen de les festes en aquestes dates, tal com comentava l'edil de l'àrea, Rafael Suescun.
Sens dubte, una “bona notícia” per al sector turístic local que, malgrat els temps difícils que corren, ha vist com la temporada s'ha allargat, i n’és mostra el fet que “en matèria de turisme Peníscola està fent bé les coses”.

Malgrat la finalització de les festes, les previsions per a la segona meitat del mes de setembre són “molt bones”, gràcies a l'organització de dos importants esdeveniments, que se celebraran en el municipi en els pròxims dies
Es preveu  gran afluència per a la 1ª Regata Estació Nàutica Benicarló-Peníscola Mandarina´s Cup, “esdeveniment de gran envergadura amb repercussió a nivell nacional  que dinamitzarà l'oferta d'oci de Peníscola aquest cap de setmana”, amb una prova nàutica fins ara inèdita en la població.
L'altre esdeveniment programat per a aquest mes de setembre, és l'organització d'un congrés internacional organitzat per una distribuïdora mundial de vídeo jocs, que comptarà amb la participació d'algunes de les empreses mes importants d'aquest sector a nivell mundial.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola