Notícies

;
27 agosto 2010

Peníscola supera el 97% d'ocupació mitjana durant el mes d'agost

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha confirmat la xifra d’ocupació amb què s'ha tancat el mes d'agost, després d'anunciar el ple total durant la primera quinzena, “hem superat la barrera del 95% d'ocupació mitjana en tot el mes” comunicava el president de l'ens, Rafael Suescun.
Les dades d'agost en la ciutat, confirmen la tendència iniciada en el mes de juliol, en el qual les xifres relatives a l'ocupació hotelera segueixen similars a les de l'any anterior.
La crisi econòmica, no obstant això, està influint de forma més accentuada en tota l'oferta complementària, “la despesa mitjana per turista i dia està descendint i això afecta directament a l'oferta de restauració, comercial i d'oci” ampliava Suescun.


Les dades
Quant a les xifres, el mes d'agost ha registrat una ocupació mitjana del 97%, destacant el ple total durant els dos quinze primers dies del mes.
La tendència a la reserva on-line segueix consolidant-se també per a aquesta destinació familiar i durant aquest mes, se’n registren percentatges superiors al 62%.
Quant a la previsió dels turistes que s'acosten a la Ciutat a la Mar, a l'hora d'efectuar les reserves, el Patronat també corrobora la tendència general d'una alta incidència de reserves d'última hora.

Setembre, fi de temporada i inici del treball de promoció
El mes de setembre a Peníscola acostuma a llançar bones dades quant a ocupació hotelera i activitat turística; “l'organització d'esdeveniments com la Ruta Gastronòmica Xancles i Tapes, amb gran acceptació i participació i les Festes Patronals mantenen l'ocupació a nivells del mes d'agost” assegurava Suescun. No obstant això, el Patronat Municipal de Turisme, no només analitza i processa dades i coordina activitats durant aquest mes, sinó que inicia la seua activitat de planificació i promoció.
Concretament, en les pròximes setmanes, Peníscola rebrà un nou viatge de premsa per a la promoció de la destinació en el mercat austríac, gràcies a la incursió en aquest mercat per la consecució del programa Senioren Reisen. A més, la destinació rebrà la visita d'una agrupació de premsa catalana i una visita de prospecció per a la prescripció de la destinació per a l'arribada de creueristes.
“Activitat intensa de promoció que iniciarem ja en els pròxims dies i que seguirem treballant al llarg de tot l'hivern” comentava l'edil.
A l'octubre, comença la temporada de l'assistència a fires nacionals i internacionals, i el Patronat preveu repetir el calendari de l’any passat, que va comptar amb la presència de Peníscola en 16 fires i salons turístics, “per la qual cosa l'activitat no cessa i la nostra aposta constant per la promoció és clara” afirmava.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola