Notícies

;
25 agosto 2010

Peníscola instal·la 27 contenidors soterrats gràcies al finançament dels POIS de la Diputació

El president en funcions de la Diputació, Francisco Martínez, i l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, han mantingut avui una trobada en què el primer edil ha informat sobre l’actuació duta a terme en la zona de Llandells, gràcies al finançament dels Plans Provincials d’Obres i Serveis. L’obra, que consistia en la instal·lació de 27 contenidors soterrats, ha comptat amb una inversió de 221.269 euros. En tota la zona s’han col·locat diversos punts de recollida selectiva, en els quals es troben entre tres o quatre contenidors per a aquesta finalitat. Cada contenidor, d’acer inoxidable, té una capacitat de 3.000 litres, xifra que triplica la capacitat dels actuals contenidors convencionals.

El president en funcions de la Diputació, Francisco Martínez, ha destacat “la visió turística de l’Ajuntament de Peníscola, que va més enllà d’oferir un de les millors destinacions d’Espanya, ja que se centra a augmentar la qualitat de vida dels seus veïns i estiuejants. Són aquest tipus d’obres les que milloren la imatge dels nostres municipis i les que projecten l’interés d’un Ajuntament que es preocupa a diari pels seus ciutadans”.

Per la seua banda, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha destacat que “el nucli suburbà també disposarà de contenidors soterrats, un total de quatre punts de recollida selectiva, que sumen 24 contenidors per al dipòsit de residus orgànics, vidre i envasos. Aquest sistema, a més de complir amb tota la normativa medioambiental, té uns avantatges evidents estètics, higiènics i de fàcil utilització. Vull agrair, una vegada més, l’especial implicació de la Diputació amb el nostre municipi i avançar noves i importants inversions. Tot això gràcies al reconeixement de la importància turística de la ciutat en la província i del pes específic que té en l’economia i creixement del conjunt”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola