Notícies

;
19 agosto 2010

Les activitats estivals, tot un èxit

Com cada any, el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha preparat una sèrie d’activitats amb la idea de divulgar el patrimoni històric, artístic i natural de la ciutat durant l’estiu.
A les activitats ja habituals, com poden ser el tai-txí, l’aeròbic i el cinema a la platja o les visites guiades pel nucli antic, enguany, gràcies a l’aportació del Taller d’Ocupació, s’han pogut ampliar el nombre d’activitats i, a la vegada, crear-ne de noves com la Ludoplatja, les visites temàtiques guiades, també per a xiquets i en idiomes, o les rutes a peu i en bicicleta per la serra d’Irta.
El balanç en aquesta primera meitat d’estiu no podia ser més positiu, ja que les activitats han comptat ja amb més de 5.000 participants.
Les activitats més concorregudes fins al moment són les visites guiades i les rutes per la serra d’Irta, en les quals s’ha disparat el nombre d’assistents durant l’última quinzena.
Sense cap dubte, aquestes dades són satisfactòries per al Patronat de Turisme, que uneix esforços amb la resta de Regidories, per a programar infinitat de propostes culturals i d’oci que atraguen els turistes. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola