Notícies

;
18 agosto 2010

Peníscola i Benicarló organitzen la I Regata Estació Nàutica Mandarina's Cup

Els municipis de Peníscola i Benicarló, a través de la seua Estació Nàutica, es bolquen en l’organització, els dies 25 i 26 de setembre, de la primera regata que se celebrarà en les aigües pròximes al nucli antic de la Ciutat a la Mar. “Precisament, l’atractiu per als regatistes i tots aquells que vinguen a presenciar la prova, és l’espectacularitat de la confecció del camp de regates vora la ciutadella” assegurava l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, qui manifestava la satisfacció per la iniciativa.
La idea parteix de Mandarina Sportclub, entitat de la localitat del Papa Luna, qui, amb el suport i patrocini de l’Estació Nàutica, proposa la celebració d’aquest esdeveniment esportiu “per a donar suport i promoure l’objectiu de l’Estació Nàutica en la zona, que no és altre que l’atracció del segment de turista interessat en la nàutica i totes les seues manifestacions” assegurava Sergio Soriano, representant de l’associació esportiva.
La gran basa de l’organització és comptar amb el suport de José Luís Francés, vigent campió de la Copa d’Espanya de RI-III en la zona de llevant, amb l’embarcació Mascarat Ciutat de Peníscola. La seua col·laboració, “és fonamental per a incrementar l’atractiu de la prova per als regatistes que hi participen, ja que la seua participació contribueix a la regata amb unes vint embarcacions amb tripulacions de primer nivell” assegurava Soriano.
Francés, d’altra banda, ha manifestat la seua “total implicació “ en el projecte i ha confirmat la seua participació en la regata amb l’embarcació que du el nom Ciutat de Peníscola, amb la qual, a més, participarà el pròxim any en la Copa d’Espanya.
La regata es dividirà en dos proves, una que es durà a terme el dissabte 25 i la segona prova, que tindrà lloc el diumenge 26. La primera mànega, que se celebrarà enfront de les platges de Peníscola, es premiarà amb el trofeu Ciutat Peníscola – Serra d’Irta – Torre Abadum i la segona prova rebrà el premi Ciutat de Benicarló – Platja La Caracola. En la gala de lliurament de trofeus del mateix diumenge, s’entregarà el trofeu de la combinada Madarina’s Cup, que dóna nom a la regata.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola