Notícies

;
29 julio 2010

Peníscola presenta les II Jornades Flamenques

Matilde Guzmán, regidora de Cultura i Águeda, com a coordinadora de l’esdeveniment, han presentat les II Jornades Flamenques de Peníscola.
Després de l’èxit de l’edició anterior, enguany s’han ampliat les actuacions a tres dies, per tal d’assolir unes jornades variades que les quals puga gaudir un major nombre de públic.
Peníscola podrà gaudir els dies 13, 14 i 15 d’agost del millor flamenc en el Palau de Congressos, que enguany presenta un cartell de renom, amb artistes de la talla de Felipe Campuzano, la companyia de Juan Polvillo de Sevilla i la companyia de Carlos Carbonell de Cadis.
En la presentació de l’acte, Águeda ha destacat “l’orgull que una figura del flamenc com Felipe Campuzano trie Peníscola per representar el seu conegut repertori de cançons, ja que ara té una vida molt més tranquil·la i realment només va a llocs que li atraguen”.
S’ha de destacar també que, des de l’organització, s’han triat artistes d’estils diferents dins del flamenc, per tal de donar varietat a les jornades i atraure a la gent a conéixer una mica més el flamenc. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola