Notícies

;
16 julio 2010

Peníscola aconsegueix el 90% d'ocupació durant la primera quinzena de juliol

Després d'un pont de Sant Joan al complet, la destinació turística  tanca la primera quinzena del mes de juliol amb "bones xifres", assegurava el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun.
Els caps de setmana i les estades curtes són la tònica dominant en les reserves d'aquests primers dies de mes, "cosa facilita que l'ocupació puge a causa dels tancaments de vendes dels caps de setmana" interpretava l'edil. La crisi econòmica "està reduint la durada de les estades i açò està provocant un descens de la despesa en oferta complementària, per la qual cosa centrarem els nostres esforços a promoure el comerç, la restauració i l'oci" assegurava.
Malgrat la conjuntura, Suescun s'ha congratulat per les bones xifres d'ocupació i ha assegurat que Peníscola "està llençant del carro, mentre altres destinacions estan tancant hotels" assegurava.
Les xifres superen les de l’any passat per la qual cosa l'edil espera poder aconseguir de nou un bon lloc en el rànquing de municipis turístics per nivell d'ocupació, ja que el 2009 Peníscola es va situar en la quart lloc a nivell nacional.
La promoció, la programació d'activitats i el treball dels empresaris "estan donant els seus fruits i esperem que la tendència es consolide al llarg de tot l'estiu i s’assolisca incrementar la despesa mitja per turista i dia" assegurava.
Peníscola "és una plaça molt demandada malgrat d'oferir preus superiors als dels seus competidors" segons fonts d'un dels receptius en la zona, "el seu posicionament en el segment familiar i la intensa labor de promoció fa que les reserves arriben" ampliaven.
La tendència a la reserva d'última hora i a través d'Internet està sent la fórmula de reserva majoritària, superant el 70%, segons les mateixes fonts.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola