Notícies

;
06 julio 2010

Els càrrecs electes de l'Ajuntament de Peníscola disminueixen els salaris

En resposta a la recomanació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que proposa l'aplicació d'una reducció dels salaris dels càrrecs electes locals i alts càrrecs dels governs locals, aplicant els criteris i escales establerts pel govern d'Espanya per a l'Administració General de l'Estat, l'Ajuntament de Peníscola, mitjançant Decret d'Alcaldia, ha reduït els salaris dels seus governants.

L'Ajuntament ha optat pel decret d'Alcaldia, que es ratificarà en el primer Ple ordinari que es convoque, per a ser conseqüent amb les mesures d'austeritat i estalvi que es persegueixen amb aquesta mesura, ja que la convocatòria d'un Ple extraordinari per a tal fi suposaria una despesa superior a la reducció que aquest acord comporta.

Les reduccions adoptades són d'un 8% en les retribucions de l'alcalde, d'un 7% en el salari del primer tinent d'alcalde, d'un 6% en el cas dels regidors Turisme i Comerç i de Serveis, Agricultura, Pesca, Medi ambient i Platges, i d'un 5% en els sous de les regidores de Benestar Social i Sanitat, de Cultura i Educació, Biblioteca i Universitat Popular. Es redueixen també en un 5% les retribucions i indemnitzacions a percebre pels regidors que no tinguen dedicació parcial o exclusiva per la concurrència efectiva a les sessions plenàries, de Junta de Govern i de Comissions Informatives i òrgans col·legiats.

Aquesta reducció salarial ja s'ha fet efectiva en la nòmina del mes de juny i els salaris quedaran congelats per a l'any 2011. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola