Notícies

;
25 junio 2010

Màgia, gastronomia i diversió

El Festival Peníscola Magic Summer està tenint un gran èxit per a tots els visitants de Peníscola que no deixen d'acudir a totes les activitats programades per a aquests dies.
En la segona jornada els Mags Itinerants han envaït Peníscola. Més de vint mags itinerants i repartits entre les platges Nord i Sud i el centre històric han fet les delícies del públic amb tots els seus trucs de màgia de prop.

A la tarda al Saló Gòtic del Castell del Papa Luna de Peníscola el festival ha comptat amb la intervenció del cronista oficial de Peníscola i descobridor de la Tisana del Papa Luna, Juan Bautista Simó, que ha tractat amb imatges inèdites  “La Màgia Templera de Peníscola”. A més s'ha oferit una degustació de la tisana a tots els assistents servida en tassestes de fang tradicionals.
Desenes d'activitats infantils a Peníscola, per als més menuts han omplert l'arena de la platja al matí i el passeig marítim a la tarda. També han gaudit del teatre de carrer Clownterías, així com dels trenets màgics que han visitat els racons més emblemàtics d'aquesta ciutat a la mar.
La gastronomia, també present en aquest festival a través de les VII Jornades Gastronòmiques està tenint una gran acollida en la seua recta final. Els millors restauradors de Peníscola enguany han apostat molt fort perquè tots els plats cuinats tinguen la màgia del festival.
A la nit, en diversos locals de la ciutat, experts prestidigitadores han delectat a tots els assistents.
L'eix central del Magic Summer, la màgia, culminarà en una nit de gala única: La nit dels mags. Aquesta gala se celebrarà a l'Auditori del Palau de Congressos de Peníscola el dissabte 26 de juny a partir de les 23 hores. Hi participen com a presentador i mag humorista  El Mago Murphy, habitual en canals de televisió com Disney Channel. Jabier Tapias realitzarà una demostració de màgia relacionada amb el reciclatge. Les grans il·lusions correran a càrrec del conegut Mag Raúl Black. També actuarà en la gal·la un dels millors mentalistes del moment: Manolo Talman, conegut per endevinar el primer premi de la “Grossa” de la loteria de Nadal en directe. La llum i la tecnologia es fondran de la mà del Mago Nuel que sorprendrà amb desenes d'efectes especials.
La venda d'entrades per a la Nit dels Mags es realitzarà a través de Castelló Cultural, en Servicaixa, El Corte Inglés o la taquilla del Palau de Congressos de Peníscola. S'ha establit un preu simbòlic de 2€ i la recaptació anirà destinada a l'ONG infantil Payasospital.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola