Notícies

;
24 junio 2010

El Punt Accessible de la platja, en funcionament

Des d'aquesta mateixa setmana i fins al pròxim dia 20 de setembre, Peníscola suma un nou servei a la seua platja. El Punt accessible, amb dues persones encarregades del servei i dues cadires amfíbies, atendran centenars de discapacitats i ancians aquest estiu. "El servei es concreta en la cessió de la cadira o les crosses perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir també del bany, i si així ho estimen, els monitors els acompanyen i ajuden en la tasca" assegurava l'edil de platges, Agustín Fresquet.
Aquest punt accessible roman obert al públic des de les deu del matí fins a les set de la vesprada i "resulta molt útil i qui l’utilitza el valora amb un elevat grau de satisfacció" assegurava el regidor.
Les certificacions de qualitat exigeixen a les platges disposar d'aquest tipus de serveis i el consistori, amb l'ajuda de l'entitat Cocemfe de la localitat, "treballem perquè tots tinguem les mateixes opcions i oportunitats d'oci, malgrat que el camí és llarg, cal començar a donar petits passos" confirmava Fresquet. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola