Notícies

;
21 junio 2010

Peníscola duplica el nombre de places hoteleres en l'última dècada

L'última incorporació a la llista d'hotels de la localitat ha estat l'Hotel Portocristo, un hotel dels anys noranta que ha renovat l'aspecte i ha reobert al públic després d'anys de tancament.

La Cadena RH Hoteles és la gestora de l'establiment, "una cadena valenta que mira al futur i que segueix apostant pel turisme en la nostra ciutat" assegurava l'alcalde, Andrés Martínez, durant la seua intervenció en l'acte protocol·lari d'inauguració del establiment, dissabte passat.

Amb 47 habitacions, se suma a la llista de places de quatre estrelles que ja ofereix el municipi, engrossint així el nombre de llits que ofereix la ciutat i qeu ha protagonitzat un ascens espectacular en l'última dècada. Ni més ni menys que el doble de places avui de les que havia fa deu anys.

Peníscola, destinació estrella de la província i segona destinació vacacional de la Comunitat, "segueix creixent gràcies als emprenedors i a les garanties que ofereix el nostre municipi i el seu futur turístic" assegurava l'alcalde.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola