Notícies

;
17 junio 2010

Un programa d'ocupació subvencionat facilita pintors per adequar vials i mobiliari urbà

Els quatre peons contractats a través del programa de foment de l'ocupació Emcorp han iniciat avui les tasques de pintura de vials.
Sota la supervisió de la brigada d'obres i serveis de l'Ajuntament, els quatre pintors han començat per la zona de Llandells i continuaran, durant els pròxims quatre mesos i mig, amb aquesta tasca al llarg de tot el municipi.
El programa d'ocupació subvencionat pel fons Social Europeu en un 80% i la Conselleria d'Economia amb el 20% restant, facilita la contractació de treballadors aturats per a la realització d'obres i serveis d'interés general i social. El muntant de la subvenció ascendeix a 21.497,82€.
L'Ajuntament, per la seua banda, s'encarrega del cost dels materials i els uniformes dels treballadors, “un cost mínim per a la utilitat de la tasca” comentava Agustín Fresquet, edil d'Obres i Serveis en el consistori.
L'Ajuntament de Peníscola, al llarg dels últims dos anys, ha aconseguit finançament extern per a la contractació temporal de més de 40 aturats, “una bona dada, considerant la conjuntura econòmica actual i les xifres de l'atur” assegurava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola