Notícies

;
14 junio 2010

Magic Summer

El programa del Festival Peníscola Magic Summer està replet d'activitats que ompliran de màgia i il·lusió Peníscola durant 5 dies.
La Segona Edició del Festival de la Comunitat Valenciana inaugura l'estació estiuenca a través de la màgia, la gastronomia i la diversió.
Des de la màgica nit de Sant Joan del 23 de juny  fins al 27 de juny els carrers de Peníscola presentaran la seua altra cara. El matí, la vesprada i la nit ja no seran com abans.

Batucada Màgica
Més de cent percussionistes procedents de diverses parts del país donaran l’inici d'aquest festival, en la nit més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Un espectacle de llum i so a càrrec de l'Escola de Samba Gres Penedés. En aquesta Batucada participen l’Ateneu Ritmic, Kultrum Batucada, Sambalea, Ekatomba, Timbasound, Itutu Aché, Stela Amarela, Protons, Markatu…

Màgia
La màgia és l'eix central d'aquest festival. Els vianants es trobaran per tots els carrers de Peníscola amb els Mags Errants, que actuaran amb de màgia de prop.
La màgia culminarà en una nit de gala única: La nit dels mags. Aquesta gala se celebrarà a l'Auditori del Palau de Congressos de Peníscola el dissabte 26 de juny a partir de les 23 hores. Hi participen com a presentador i mag-humorista  El Mag Murphy, habitual en canals de televisió com Disney Channel. Xavier Tàpies realitzarà una demostració de màgia relacionada amb el reciclatge. Les grans il·lusions correran a càrrec del conegut Mag Raúl Black. També actuarà en la gala un dels millors mentalistes del moment: Manolo Talman, conegut per endevinar el primer premi de la Grossa de la loteria de Nadal en directe.

La llum i la tecnologia es fondran de la mà del Mag Nuel que sorprendrà amb desenes d'efectes especials.
La venda d'entrades per a la Nit dels mags es realitzarà a través de Castelló Cultural, en Servicaixa, El Corte Inglés o la taquilla del Palau de Congressos de Peníscola. S'ha establit un preu simbòlic de € 2 i la recaptació anirà destina a l'ONG infantil Payasospital.

                                 

Diversió
Desenes d'activitats infantils en la platja per als més menuts ompliran l'arena de la platja al matí i el passeig marítim a la tarda.
Teatre per a tots els públics també en el passeig: “ Clownterías”, “Piratejant”, “La maleta dels contes”…
Els visitants podran conèixer tots els racons de Peníscola  a bord d'un tren màgic.

Sabors Màgics
Llagostins de Peníscola, Ortigues del mar estil Altamira , Caragols Aromatitzats de la “Serra d’Irta”, arrossos melosos, fideuà amb toc personal del xef, polp amb allioli, arrossejat… Són alguns dels plats que es presenten en els millors restaurants de Peníscola. Les Jornades Gastronòmiques enguany han apostat molt fort perquè tots els plats cuinats tinguen la màgia del  propi festival.

Nits sense fi
Sessions Màgiques, per les nits,  amb experts prestidigitadors que participaran en diversos locals com Madarina Terrassa Club, Restaurant “El Mañico” o El Gran Hotel de Peníscola.
En la Saló Gòtic del Castell del Papa Luna es realitzarà una conferència, a càrrec de Juan Bautista Simó, cronista oficial de Peníscola, sobre “La Màgia Templaria”; a més, hi haurà una sessió de mentalisme en aquesta mateixa sala .

Promoció
Peníscola Magic Summer 2010 està present a més a través de la seua propi blog, en la xarxa social de Twitter, Facebook, en Flic.r i en Youtube. Des de la seua pàgina web www.peniscolamagicsummer.com es podrà accedir a aquestes xarxes, així com obtenir tota la informació del festival.
Per altra banda, s'ha presentat l'anunci publicitari que emetrà TVV des del 12 fins al 27 de juny. Amb una durada de 20”, l’espot destaca la temàtica del festival: Màgia, Gastronomia i diversió a Peníscola i mostra imatges realment màgiques per a la promoció turística de la ciutat.
Peníscola Magic Summer 09  . Un estiu de Màgia i diversió.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola