Notícies

;
14 junio 2010

El Paintball congrega a la platja de Peníscola més de 1.000 aficionats

Gran èxit del Paintball a Peníscola, aquest cap de setmana s'ha celebrat el IPT SPAIN ( torneig internacional de Paintball ) a la platja de Peníscola.

Equips de diferents països d'Europa han participat en aquest esdeveniment que es va disputar en la mateixa platja de Peníscola sobre gespa artificial, xarxa protectora i amb els obstacles que formen l'escenari de joc que segueixen la normativa europea.

En aquesta edició s'ha aconseguit la internacionalització de l'esdeveniment, que ja és notícia a Europa per l'excel·lent clima, les magnífiques instal·lacions vora el castell medieval, la impecable organització i el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

Milers de persones s'han apropat a veure les partides que s'han disputat entre grans equips amb molts anys de trajectòria i que juguen en divisió CPL de la prova Millenium Series.

Els equips espanyols enguany han fet molt bon paper. Aquests són els resultats de la divisió  1:

1r PBS Totana (Espanya)

2n Triballs (Espanya)

3r Ton Ton (França)

4t Black Legion (França)

5é Triballs 2 (Espanya)

6é Boavista (Portugal)

 
El tercer, quart i cinqué lloc van quedar empatats a punts i els va decidir per positius.

El premi per al millor jugador de la jornada va ser per a un membre de l'equip Tontons Flingueurs.

Al lliurament de premis van assistir Andrés Martinez, alcalde de Peníscola i Jesús Ayza, regidor d'esports, que van expressar la seua satisfacció pel torneig i van comunicar el seu interés de presentar Peníscola com a candidatura per a celebrar una prova Millenium Series.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola