Notícies

;
11 junio 2010

Rússia segueix apostant per Peníscola

El Patronat de Turisme i Ascent Travel han organitzat un viatge de familiarització en el qual han participat quinze agents del mateix operador turístic. El Patronat ha previst una agenda intensa de visites als principals reclams turístics del municipi, així com a instal·lacions hoteleres i infraestructures turístiques.


Les preferències de l'operador són els hotels de quatre estrelles, per això, s'ha programat la visita al Gran Hotel Peníscola, Don Carlos, Aqualandia, Aquazul, Peníscola Palace, Hotel Ágora, Plaza Suites i Jardines del Plaza
Les impressions dels agents “són molt positives” i han valorat la qualitat de la planta hotelera, la qualitat de les platges i l'oferta cultural i patrimonial de la ciutat.
“Hem de posar els nostres esforços a donar-nos a conèixer en el mercat internacional, pel que aquest tipus d'activitats són fonamentals per a la nostra població” declarava l'edil de l'àrea de turisme Rafael Suescun “i per a poder ser competent en aquest mercat, és imprescindible l'obertura de l'aeroport de Castelló, que suposarà la gran porta d'entrada als visitants internacionals.”


Segons dades del Patronat Provincial de Turisme, es preveu que en el primer any d'obertura de l'aeroport de Castelló el mercat rus siga un dels principals emissors, la qual cosa suposa una despesa mitjana per turista al dia superior al de la resta, així com el període de la seua estada mitjana. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola