Notícies

;
11 junio 2010

Peníscola acull l'International Paintball Tournament

Ahir es va celebrar en el Corte Inglés de Castelló la presentació de la quarta edició de l’IPT Spain. A l'acte han comparegut Fito Sales com a organitzador de l'esdeveniment, Roberto Carrasco vicepresident de l'associació de Paintball GDG i Andrés Martínez, alcalde de Peníscola.
La quarta edició del IPT SPAIN està organitzada per Paintball Castelló i l'Ajuntament de Peníscola.
El torneig compta amb 60 equips inscrits de diferents llocs, principalment de països com França, Portugal, Alemanya, Regne Unit i Espanya.

Entre els participants de l'acte que se celebrarà els dies 12 i 13 de Juny en la Platja Nord de Peníscola, es troben els components del grup musical “Despistaos”, autors de la cançó “Física o Química” de la sèrie d'Antena 3 o equips que han quedat finalistes en proves tan importants com CPL o SPL.

Aquesta edició promet ser l'esdeveniment de Paintball més important d'Europa, ja que hi haurà dos escenaris amb més de 2.000 metres quadrats de gespa artificial sobre l'arena de la platja de Peníscola que comptaran amb cinquanta obstacles inflables per al joc.


El torneig començarà a les 8.30 hores i les partides es podran gaudir fins a les 17.00 hores del dissabte i diumenge, en un ambient en el qual turistes i afeccionats podran gaudir de les jornades. A més, al llarg del cap de setmana es realitzen activitats paral·leles a l'esdeveniment com xerrades, concerts musicals o menjars populars, que transformarà la Ciutat en el Mar en una gran festa de Paintball.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola