Notícies

;
09 junio 2010

El Circ Nacional de Pequín serà un dels majors atractius de la programació d'estiu del Palau


El director de Palau de Congressos de Peníscola, Juan José Porcar, amb l'alcalde de la localitat, Andrés Martínez, han presentat aquest matí en roda de premsa la programació d'aquest espai per als mesos de juliol, agost i setembre.

Porcar i Martínez han estat acompanyats de José Luis Gimeno, conseller delegat de Castelló Cultural.

El director del Palau de Congressos de Peníscola ha realitzat un repàs de la programació estival que acollirà aquest espai, anunciant que un dels majors atractius serà el Circ Acrobàtic Nacional de Pequín, que arribarà al Palau el 16 d'agost. A més, ha volgut ressaltar la importància del Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que un any més arribarà amb força a la localitat.

Així mateix, ha afirmat que es tracta d'una programació dirigida a tot tipus de públics, en la qual es poden trobar tant actuacions per a xiquets, com un gran festival per a majors.

Gimeno, per la seua banda, ha afirmat en aquesta presentació que la programació d'estiu del Palau de Congressos de Peníscola és raonable, apropiada i bona per a la localitat i per al turisme, tenint en compte els moments d'ajustaments pressupostaris que vivim.

Per la seua banda, Martínez ha assegurat que Peníscola té un dels festivals més importants de tota Europa. A més, ha anunciat que aquesta edició comptarà amb concerts sensacionals, cosa que el durà a donar un pas més en la consolidació del festival a nivell internacional.

L'alcalde de Peníscola ha esmentat que aquesta programació significa una aposta important del consistori amb la cultura, i que és variada i de gran qualitat.

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola, serà, un any més, l'esdeveniment més important del trimestre. En la seua VII edició, enguany congregarà artistes de la talla de Marcus Miller, el dia 2 de juliol, o Herbie Hancock, el dia 9 de juliol.

El festival començarà l’1 de juliol, amb l'actuació de Jazz Street Marching Band, i acabarà el 24 de juliol amb el concert de Madeleine Perioux, en el Palau de Congressos de Peníscola. En aquest temps passaran pel Palau Marcus Miller i la seua banda, Onda Big Band, Dimitri Skidanov, Afroblue, Tom Harrell Quintet, Joseph María Farràs i Toni Solà Quintet.

A més d'aquests concerts, se celebraran diversos seminaris en els quals participaran els artistes Dimitri Skidanov el 8 de juliol, Xavier Figuerola el 15 de juliol i finalment Esteve Pi el 22 de juliol.

Com a novetat enguany, l'Hotel Don Carlos s'ha sumat a aquest Festival, cedint el seu espai per a la celebració de concerts. Hi actuarà Leo Tejedor Quintet, Diego Clanchet Trío, Rius Do Samba y Kiko Berenguer Trío.

Pel que fa a la resta de programació estival, el 3 de juliol es presentarà el Campus de Futbol estiu 2010, el 10 de juliol actuarà Ana González, el 25 de juliol arriba el Ballet de Lola Ramos amb l’espectacle Asalto el cielo y robo el sol el sol...por ti.


Ja a l'agost, els dies 13, 14 i 15 se celebraran les II Jornades Flamenques, amb la participació de la Companyia de Juan Polvillo de Sevilla, Felipe Campuzano i la companyia de Carlos Carbonell de Cadis. El dia 16 arriba el Circ Acrobàtic Nacional de Pequín, el 20 se celebrarà el XI Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional de la Comunitat Valenciana, el 21 actuarà el Duo Ildum a les guitarres, el 22 arriba Divertilandia, un espectacle infantil ple de màgia, el 28 se celebrarà l'acte de clausura de l’Escola d’Estiu Municipal 2010.

Al setembre actuarà el dia 5 la Jove Orquestra Simfònica de Castelló. A més, fins al dia 19 es podrà visitar l'exposició d'Amparo Dols, i per a concloure el dia 13 se celebrarà una campanya provincial de teatre per a majors Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola