Notícies

;
08 junio 2010

Peníscola pretén revalidar les 34 certificacions de qualitat a les seues platges

Després de la confirmació de la Bandera Blava per a la Platja Nord del municipi, la Regidoria de Platges ultima els detalls per a passar les pròximes auditories, que farien de les platges de Peníscola, de cap nou, les més guardonades de tot el litoral espanyol.
La senyalització de serveis, la qualitat de l'arena, de l'aigua, el dispositiu de socorrisme, el reforç del dispositiu de neteja, el mobiliari com les passarel·les o les papereres, dutxes i rentapeus, el punt accessible i altres qüestions són les que treballa la Regidoria de l'àrea per a afrontar l'estiu amb “totes les garanties”, assegurava Agustín Fresquet, edil de l'àrea en l'Ajuntament.
Aquesta mateixa setmana, després de rebre les primeres certificacions com la Bandera de Qualitur, el municipi afronta el repte de revalidar el nombre de certificacions de l'any anterior. “Tot un rècord que ens omple d'orgull i ens permet afirmar que les platges de Peníscola són de la màxima qualitat”, assegurava Fresquet.
Els turistes, durant les enquestes del passat estiu, així ho confirmaven puntuant com a “excel·lents” les condicions de l'aigua i de l'arena, destacant la seua neteja, com a element diferenciador.
“Les diferents campanyes engegades, la senyalització i l'ordenança de platges, així com el treball i les inversions de la Regidoria estan resultant en certificacions ISO i UNE, una cosa per la qual seguim treballant” afirmava.
Queda només un mes per a les pròximes auditories i els detalls es van ultimant, el mateix edil ha confirmat que “aquesta mateixa setmana s'han renovat els cartells, la carta de serveis de les platges i tots els cartells identificadors”.
El pròxim serà l'entrada en vigor del reforç del dispositiu de neteja, en pocs dies, i el desplegament complet dels equips de socorrisme i salvament.
Un total de 34 certificacions, per a la Platja Nord i les quinze cales naturals pertanyents al Parc Natural de la Serra d’Irta, converteixen Peníscola en el municipi amb major nombre de certificacions fins al dia d'avui, “rècord que esperem revalidar novament aquest 2010” assegurava l'edil de l'àrea que està supervisant les tasques que ultimen tots els preparatius perquè enguany, les platges de Peníscola estiguen en primer estat de revista i tornen a ser referent de qualitat.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola