Notícies

;
02 junio 2010

Sergio García presenta la IV Jornada benèfica a Peníscola

Aquest matí s'ha realitzat la roda de premsa de presentació de la IV Jornada Benèfica de la Fundació Sergio García.
Hi ha assistit el jugador de golf castellonenc que ha declarat que “estic molt il·lusionat amb totes les activitats que s'han preparat per a recaptar fons per a les dues associacions beneficiàries de l'esdeveniment i espero que vinga molta gent a col·laborar i que tot isca segons el previst”.
Al costat d'ell ha assistit Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, Enric Escuder, president de l’Estació Nàutica de Benicarló-Peníscola i Luis Martínez, diputat provincial d'Esports.

L'esdeveniment se celebrarà a Sant Jordi, Benicarló i Peníscola, gràcies a l'incondicional suport de la Diputació de Castelló, l'Ajuntament de Peníscola, l'Ajuntament de Benicarló i l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola.

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez ha declarat que l'important és “fer una clara crida a la gent perquè acudisquen i enaltisquen la solidaritat”, a més, ha afirmat “valoro el projecte iniciat per Benicarló i Peníscola que culmina en aquest acte i em sento satisfet amb les Regidories que duen el timó d'aquest esdeveniment que ja és una realitat”.

Entre les activitats que es realitzaran dins de la jornada està el torneig de golf en Panoràmica Golf Sant Jordi, dinar benèfic en el Gran Hotel Peníscola, partit de futbol famosos contra famosos en el camp de futbol de Benicarló i sopar en el casino de Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola