Notícies

;
31 mayo 2010

Peníscola homenatja els campions del FS

La localitat peniscolana va retre divendres passat un homenatge al Castell de Peníscola FS pel seu recent títol de lliga i ascens a 1a Divisió Nacional A, categoria de bronze del Futbol Sala.

La recepció institucional va tenir lloc en el saló de Plens de l'Edifici Sociocultural i van estar presents la plantilla de jugadors, el cos tècnic, la junta directiva i membres de diferents entitats esportives i culturals de la ciutat.

Com a mestre de cerimònies i presentant l'acte, va estar el regidor d'Esports, Jesús Ayza, el qual va destacar la gran labor que està realitzant el Club de Futbol Sala i que cada dia guanya més adeptes dins de la localitat.

Tot seguit, va prendre la paraula Luis Martínez, diputat provincial d'Esports, que va felicitar tot el club per l'assoliment obtingut i va manifestar: “Que quan estem parlant de triomfs, no es parla per casualitat, darrere hi ha un treball molt extens de directiva, entrenadors i de jugadors que ho han donat tot en la pista, i avui és un dia per a reconèixer tota la labor d'una temporada”. D'altra banda, va destacar la importància de l'afició i sobretot de les persones que fan possible que projectes com és Castell de Peníscola Futbol Sala, avui dia siguen una realitat i puguen passejar el nom de la localitat i la província per diferents punts d'Espanya.

A continuació, el president del Club, Carlos García va agrair tot el suport que ha brindat tant l'Ajuntament de Peníscola com la Diputació Provincial a l'entitat, recordant el compromís a què es va arribar a principi de temporada amb el president de la Diputació Carlos Fabra i amb el Diputat Luis Tena.

Per la seua banda, Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, va lliurar al president del Castell de Peníscola FS una placa commemorativa de l'ascens obtingut, alhora que va recordar amb afecte totes les persones que van fundar el Club. Martínez va concloure l'acte destacant la important labor i compromís que ha adquirit el seu equip de govern amb el Club, destacant les obres de millora en el paviment en el Poliesportiu Municipal, gràcies al Pla Confiança.

Després de la foto de família, tots els assistents van poder gaudir d'un còctel en un ambient relaxat i distés.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola