Notícies

;
24 mayo 2010

Muchoviaje tria Peníscola per al seu promocional anual

Una delegació de la plataforma de reserves on-line Muchoviaje ha visitat la ciutat en el viatge promocional que organitza cada any. A iniciativa de la majorista Serhs i en col·laboració amb el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, després de remenar altres opcions de costa, Muchoviaje s'ha decantat per la ciutat castellonenca per al seu viatge de familiarització.
"Cada any Muchoviaje, del grup Planeta, realitza un promocional a una destinació internacional i a una destinació de platja i enguany Peníscola ha estat la destinació escollida" ampliava Pilar Araoz, responsable de l'oficina de Serhs en la Ciutat en el Mar.
El Patronat de Turisme va organitzar una visita guiada al nucli antic de la localitat, per a donar a conèixer entre els agents la riquesa patrimonial que ofereix Peníscola. A més, els responsables de booking de Muchoviaje van tenir l'oportunitat de conèixer les instal·lacions hoteleres de la destinació i la seua oferta.
“La promoció a nivell nacional sempre ha estat una de la nostra prioritats, i poder donar a conèixer la nostra ciutat a les persones que han d'informar i comercialitzar en els portals de viatges sobre Peníscola als futurs turistes, és fonamental” declarava el president del Patronat, Rafael Suescun.
A més, ampliava Beatriz Rosa, la gerent de l'ens, "realitzar promocionals amb agències de viatge on-line és clau, ja que el 40% de les reserves que arriben a la ciutat ja ho fan mitjançant aquest canal".
Durant enguany, la promoció de la destinació a través de viatges promocionals i de familiarització "està sent clau" assegurava Rosa, qui augurava bons resultats al treball promocional d'aquesta campanya.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola