Notícies

;
20 mayo 2010

Carlos Eleno visita les obres del Passeig Sud

L'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, el regidor delegat d'Urbanisme en el consistori, Romualdo Forner, i el d'Obres i Serveis, Agustín Fresquet, han realitzat una visita a les obres de regeneració de platja i passeig Sud, acompanyats per part de l'equip tècnic de la Conselleria d'Infraestructures i Transports i del director general de Ports, Aeroports i Costes, Carlos Eleno.

Després de reprendre's les obres d'aquesta segona fase del Passeig Sud, el passat mes de desembre, la visita tenia com a objectiu “comprovar el compliment de terminis i poder veure de primera mà que l'obra s'està executant segons el previst”, tal com valorava l'alcalde.
L'obra consisteix principalment en la regeneració de la Platja Sud, amb un Passeig Marítim i passeig per als vianants fins a la Platja de les Vídues. Per a això es canalitza, per mitjà d'un llit artificial cobert, la desembocadura de l’Ullal de l'Estany fins a la trobada amb l'espigó de la Platja Sud. “Canalitzar l'eixida de l'aigua fora de la platja Sud suposarà multiplicar el seu valor mediambiental, millorar-ne l’aspecte i els accessos per a major gaudi de tots els visitants” explicava Forner.
A més de la canalització, l'estètica de la zona “millorarà notablement” assegurava el primer edil, qui ha pogut comprovar sobre el projecte, la memòria de qualitats de cadascun dels trams del passeig. El passeig existent paral·lel a la platja sud es perllongarà fins a la carrer d’Irta para continuar paral·lel a l'arena, direcció a la platja de les Vídues, amb materials integrats en l'entorn i més lleugers. Aquest nou passeig per als vianants es protegirà amb una escullera i finalitzarà en la platja de les Vídues amb un mirador.
“D'aquesta forma tot el contorn de la platja Sud, fins a la platja de les Vídues, serà transitable per als vianants” explicava Martínez, cosa que “canviarà i millorarà l'entorn degradat existent per a donar pas a un nou passeig marítim” assegurava.
Segons Eleno, les obres avancen a bon ritme i es preveu que concloguen a finals d’aquest any.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola